Θανάσης Βισκαδουράκης: Το άλμπουμ του γάμου του στο Κολωνάκι!

Στον πιο ξεχωριστό ρόλο της ζωής του είδαμε το μεσημέρι της Κυριακής τον Θανάση Βισκαδουράκη. Ο γνωστός ηθοποιός ντύθηκε γαμπρός και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εδώ και 1,5 χρόνο αγαπημένη του Κατερίνα Γιώτα. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτη, από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Μόλις λίγες μέρες μετά το τρέξιμο της πρεμιέρας θέατρο “Coronet” με τον “Caveman” ο Θανάσης αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την Κατερίνα του και έλαμπε από ευτυχία! “Η Κατερίνα κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την πιο ευαίσθητη πλευρά μου”, είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό και ανήμερα του γάμου δήλωσε πως από την αρχή ήξερε πως η συγκεκριμένη κοπέλα θα γίνει γυναίκα του.

Η πρόταση γάμου έγινε στην Καρδίτσα στο χωριό της νύφης, ενώ ο γάμος αποφάσισαν να γίνει λίγο μετά την πρεμιέρα του ηθοποιού. Όσο για το ταξίδι του μέλιτος; Αυτό φαίνεται πως θα περιμένει λίγο, αφού το πρόγραμμα και ι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Θανάση είναι πολλές αυτήν τη σεζόν.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι και άνθρωποι από το θέατρο. Ανάμεσά τους η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Αθηνά Μαξίμου με τον Αιμίλιο Χειλάκη, η Ελένη Καστάνη, ο Άλκης Κούρκουλος με την Ευγενία Δημητροπούλου και πολλοί άλλοι.

Όσον αφορά στο γάμο, ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο κουστούμι, ενώ η νύφη ένα μακρύ λευκό νυφικό, άφησε κάτω σε ελαφριές μπούκλες τα μαλλιά της και κρατούσε ένα νυφικό μπουκέτο με λευκά λουλούδια.
Το bachelor party του γνωστού ηθοποιού έγινε στο θέατρο που εμφανίζεται, ενώ μετά το γάμο ακολούθησε μεγάλο γλέντι!

Δες το άλμπουμ του γάμου:

Read More

And More