Το Your Face Sounds Familiar στην πρεμιέρα του Πέτρου Φιλιππίδη!

To Your Face Sounds Familiar είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου. Οι συντελεστές του talent show του ANT1 έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις ετοιμασίες και είναι λογικό να έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους μια δυνατή φιλική σχέση.

Διαπιστώσαμε το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μέσα από το backstage υλικό που σου εξασφαλίσαμε (θυμήσου εδώ) αλλά και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Πέτρου Φιλιππίδη. Την σκηνοθεσία του έργου “Ο θάνατος του εμποράκου” υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής (που μαζί με τον ηθοποιό θα αναλάβουν το ρόλο του κριτή στο show) και φυσικά στις πρώτες θέσεις του θεάτρου βρέθηκαν τα άλλα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής και η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Μαρία Μπεκατώρου παρακολούθησαν την παράσταση που ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο και έσπευσαν να συγχαρούν τους συντελεστές της.

Παίζουν ακόμα οι Πέγκυ Σταθακοπούλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιάννης Στόλλας, Θύμιος Κούκιος, Εύα Βάρσου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Γιώργος Δεπάστας, Βάσια Χρήστου, Δημήτρης Κίτσος, Γιάννης Τσορτέκης και Χάρης Τζωρτζάκης.

Read More

And More