Τρέλανε τη Μύκονο η Ariana Grande! Η εμφάνισή της στο party της Μαριάννας Λάτση

Προσκεκλημένη της οικογένειας Λάτση, η Ariana Grande ήρθε για να τραγουδήσει στο party γενεθλίων του μικρότερου γιου της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππου. Η μαμά του φρόντισε να ετοιμάσει μία ξεχωριστή βραδιά για τη συμπλήρωση των 18 χρόνων του στο Cavo Paradiso στη Μύκονο.

Οι καλεσμένοι ήταν στην πλειονότητά τους συμμαθητές και φίλοι του νεαρού Φίλιππου, καθώς και κάποιοι αγαπημένοι φίλοι της μητέρας του, Μαριάννας. Η οικογένεια θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και το διοργάνωσε υπό άκρα μυστικότητα!

Το party ξεκίνησε με τους Onirama. Το δυναμικό συγκρότημα είναι το αγαπημένο του Φίλιππου και το έχει απολαύσει πολλές φορές σε live εμφανίσεις τους, με την παρέα του. Στη συνέχεια ανέλαβε το μουσικό μέρος η 23χρονη pop star.

Η Ariana και οι συνεργάτες της απόλαυσαν όλες τις μέρες της παραμονής τους στο νησί των Ανέμων κάνοντας τα μπάνια τους, δοκιμάζοντας ελληνικές γεύσεις αλλά και χαζεύοντας τη μαγευτική θέα του Αιγαίου. Το TLIFE εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι της!


Η μικροσκοπική τραγουδίστρια-έχει ύψος μόλις 1,53 μ.- έφτασε με lear jet στο νησί το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 27 Μαΐου, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, ανάμεσά τους και ο σύντροφός της και χορευτής, Ricky Alvarez. Αμέσως οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο Santa Marina όπου και κατέλυσαν μέχρι την αναχώρησή τους το απόγευμα της Κυριακής. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο χτισμένο σε ιδιωτική χερσόνησο, μετά τον Ορνό, το οποίο διαθέτει δική του ιδιωτική παραλία.

Το συνάχι της Ariana δεν της επέτρεψε να κολυμπήσει και έτσι έκανε μια βόλτα στην παραλία. Το βράδυ μαζί με τους συνεργάτες της γευμάτισαν στο Nammos στην Ψαρού. Το επόμενο πρωί, Σάββατο, όλη η παρέα είχε μια σύντομη ξενάγηση στη Μύκονο, ενώ επισκέφτηκαν τη γειτονική Δήλο.

Μία μέρα μετά το party η νεαρή τραγουδίστρια απόλαυσε τον ήλιο με έναν περίπατο στην παραλία. Αναχωρώντας το απόγευμα της Κυριακής δήλωσε ενθουσιασμένη με την Ελλάδα δίνοντας την υπόσχεση να επιστρέψει σύντομα στη Μύκονο για διακοπές.

Read More

And More