Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο με τη συναυλία στην Ξάνθη

Τα τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έγιναν… τίτλοι στην είδηση που κυκλοφόρησε μέσα στο Σαββατοκύριακο για το σκάνδαλο που προέκυψε με τη συναυλία του στην Ξάνθη. Ο ίδιος δήλωσε άγνοια για την κατάθεση, στη Βουλγαρία, των χρημάτων που πήρε ως αμοιβή για την πρόσφατη εμφάνισή του και ξεκαθάρισε πως τα χρήματα θα φορολογηθούν στην Ελλάδα.

Οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν στην κοπή της πίτας του θεάτρου Διάνα, μαζί με τους συνεργάτες του. Δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το συγκεκριμένο περιστατικό κι εκείνος να μην απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

“Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει”, είπε.

“Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου”, τόνισε.

Το Θέατρο Διάνα συνεχίζει να παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «9:05» με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο και Οδυσσέα Ιωάννου και τη σκηνοθετική ματιά του Παντελή Βούλγαρη.

Ένα τρένο που καθυστερεί. Μια μπάντα οκτώ μουσικών και ένας παραγωγός ραδιοφώνου περιμένουν στο σταθμό, όπου συναντιούνται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, προσδοκίες.

Read More

And More