Οι πρωτεύουσες του κόσμου μπαίνουν σε κλίμα Χριστουγέννων! Φωτογραφίες

Για κάποιους είναι ακόμα νωρίς. Κάποιοι μετράνε αντίστροφα και ανυπομονούν να ξεκινήσουν να στολίζουν το σπίτι τους. Για κάποιους άλλους πάλι, είναι ήδη Χριστούγεννα!

Τα πρώτα στολίδια τους έχουν πάρει τη θέση τους, τα φωτάκια ξετυλίχτηκαν και κρεμάστηκαν, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα βγήκαν από τις κούτες και τοποθετήθηκαν σε περίοπτη θέση και ξεκίνησε η παραγωγή των παραδοσιακών μελομακάρονων και κουραμπιέδων.

Εμείς, ανήκουμε στους άλλους! Μας αρέσουν τα Χριστούγεννα και αυτό που κουβαλάνε μαζί τους. Τη χαρά και την αγάπη. Τα παιδικά χαμόγελα, τα δώρα, τις οικογενειακές μαζώξεις -με το ατελείωτο φαγητό- και αυτό το γιορτινό κλίμα που σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο από την δύσκολη ή μονότονη καθημερινότητα.

Δεν είναι ωραίο να κάνεις τη βόλτα σου και να βλέπεις γύρω σου στολισμένους δρόμους και καταστήματα; Δεν αλλάζει η διάθεσή σου να βλέπεις φωτάκια και χριστουγεννιάτικα δέντρα; Αν είσαι από αυτούς που έχουν ήδη στολίσει ή έχουν εντοπίσει γιορτινές γωνιές, δείξε μας με mention στο @tlifegr και βάζοντας #tlifechristmas. (στο instagram, το twitter ή το facebook)

Κι ενώ στην Αθήνα τα καταστήματα φοράνε δειλά δειλά τα καλά τους, στο εξωτερικό έχουν ήδη μπει στο mood των γιορτών! Δες φωτογραφίες από κάποιες πρωτεύουσες και θα το διαπιστώσεις κι εσύ…

Νέα Υόρκη

Παρίσι

Λονδίνο

/

/

/

Τόκυο

src=/files/Image/NEWS/2014/NOEMBRIOS/10-11/tokyo1.JPG

src=/files/Image/NEWS/2014/NOEMBRIOS/10-11/tokyo.JPG

/

Read More

And More