Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Dancing with the stars ξεκίνησε! Φωτογραφίες από τις πρόβες

Ο… χορός θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή, 26 Οκτωβρίου! Το χορευτικό show του ANT1, που έχει γίνει θεσμός, θα κάνει πρεμιέρα και όλοι οι συντελεστές του ετοιμάζονται πυρετωδώς. Ο 5ος χρόνος του Dancing with the stars αναμένεται να είναι το ίδιο απολαυστικός αφού τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου ξέρουν καλά τη συνταγή!

Μυστικό της επιτυχίας είναι σίγουρα και η παρουσιάστριά του που θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η μοναδική Δούκισσα Νομικού. “Δεν έχω φέτος την άγνοια κίνδυνου. Έχω μεγαλύτερη σιγουριά γιατί ξέρω ακριβώς πως είναι το πρόγραμμα. Ξέρω τι θέλω εγώ να κάνω, ξέρω τι θέλουν οι άλλοι από εμένα, ξέρω τι παραπάνω μπορώ εγώ να δώσω ωστόσο έχω την ίδια αγωνία”, είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες η ίδια στο TLIFE.

Η Δούκισσα μας εκμυστηρεύτηκε ακόμα (δες εδώ περισσότερα) ότι οι κριτές του show είναι το ίδιο ανυπόμονοι με εκείνη να ξεκινήσουν. Φυσικά, στην θέση της επιτροπής θα δούμε και φέτος τον Γιάννη Λάτσιο, την Κάτια Δανδουλάκη, τον Αλέξη Κωστάλα και την Γκαλένα Βελίκοβα.

Όσον αφορά τα αστέρια που θα δούμε να χορεύουν; Έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες τους και μάλιστα το TLIFE τους συνάντησε σε μία από αυτές το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου βρέθηκε στα Κάπα studios και κατέγραψε όλη την αγωνία και την γλυκιά προσμονή των αγαπημένων σου celebrities.


Νικολέτα Καρρά


Νίκη Κάρτσωνα

Η Νίκη είχε εκμυστηρευτεί στην εκπομπή Μία και την Τατιάνα ότι έχει ήδη προβάρει τα χορευτικά της παπούτσια, ενώ μίλησε και για το πώς αντέδρασε ο σύζυγός της, Νίκος Χατζής στην απόφαση να πάρει μέρος στο show. Δες εδώ!




Χριστίνα Αλούπη


Θάλεια Προκοπίου


Ειρήνη Παπαδοπούλου


Ελισάβετ Σπανού

Στις γυναικείες παρουσίες του show θα δούμε ακόμα την Μαρία Ηλιάκη και την Μορφούλα Ντώνα. Όσον αφορά τα αγόρια, αξίζει να σου αναφέρουμε πρώτα τον Κώστα Μαρτάκη. Ο τραγουδιστής θα αναλάβει τα backstage του show και θα μας δίνει το κλίμα από το green room.


Χρήστος Σπανός


Θάνος Πετρέλης

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει στο TLIFE για την συμμετοχή του στο show. “Είναι πρόκληση παρά το γεγονός ότι ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για μένα. H παρουσία μου πιστεύω ότι θα είναι μια καλή παρουσία, αλλά ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει. Αυτό που μου αρέσει στο Dancing είναι ότι βλέπουμε τη διαφορετική πλευρά ενός ανθρώπου”, είχε πει ανάμεσα σε άλλα. Διάβασε εδώ ολόκληρητη συνέντευξη!


Φάνης Λαμπρόπουλος


Τριαντάφυλλος


Θανάσης Βισκαδουράκης

Oι 14 διαγωνιζόμενοι του Dancing with the stars που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις ψήφους των τηλεθεατών, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις ψηφοφορίες θα δίνονται και πάλι για τους σκοπούς του «Make A Wish».

Read More

And More