Δούκισσα Νομικού: Αυτό το καλοκαίρι θα την βρει με νέα δεδομένα στη ζωή της!

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη αλλά και με νέα επαγγελματικά ξεκινήματα θα βρει το καλοκαίρι τη Δούκισσα Νομικού. Άλλωστε είναι η αγαπημένη της εποχή και φέτος, ίσως ζήσει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια στη ζωή της!

Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο έρωτας

Η σχέση της με τον νεαρό επιχειρηματία έχει συμβάλει πολύ στην ανεβασμένη διάθεση της μοναδικής Δούκισσας. Οι αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της είναι εμφανής ακόμα και στα απλά, καθημερινά πράγματα.

Το ζευγάρι να κάνει συχνά αποδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά όταν είναι στην Ελλάδα προτιμούν να περνούν το χρόνο τους στο σπίτι μαγειρεύοντας ή παίζοντας με τα σκυλιά τους.

Η Δούκισσα έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο της και στην ζαχαροπλαστική αφού δεν είναι λίγες οι φορές που για χάρη του αγαπημένου της έχει μπει στην κουζίνα για να του φτιάξει cupcakes.

Βέβαια, δεν σταματούν και οι δύο να προσέχουν το σώμα τους κάνοντας γυμναστική. Πολλές φορές, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί να πηγαίνουν για τρέξιμο.

Παρόλο που είναι μόνο λίγους μήνες μαζί, νιώθουν σιγουριά ο ένας τον άλλο και δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν τον έρωτά τους.

Το νέο επαγγελματικό βήμα

Η ευτυχία της και η ενέργεια που της δίνει η καθημερινότητά της με τον Δημήτρη την κάνουν να λάμπει! Πριν από λίγες μέρες την συναντήσαμε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Pink Woman στη Γλυφάδα (δες εδώ) και έκλεψε τις εντυπώσεις με το σέξι φόρεμά της. Εκεί, μας αποκάλυψε και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Η Δούκισσα αναμένεται να πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα τη νέα συλλογή Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou από την γνωστή εταιρεία ρούχων με την οποία συνεργάζεται.

Για τις ανάγκες της καλοκαιρινής καμπάνιας της εταιρείας όμως πραγματοποίησε πρόσφατα και μία υπέροχη φωτογράφιση με φόντο την αγαπημένη της θάλασσα.

Η Δούκισσα φοράει girly, sporty, boho, casual και smart elegant ρούχα και μαγεύει τον φωτογραφικό φακό. Ανεπιτήδευτα σέξι, μας παρουσιάζει την άνετη αλλά και κομψή πλευρά της.



Πάρε μία γεύση και στο παρακάτω βίντεο!

Η νέα καμπάνια βασίζεται σε 4 βασικούς άξονες: sailor, romantic, boho & jeans και δημιουργεί τις σύγχρονες τάσεις της μόδας με υλικά υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και προσιτές τιμές.

Read More

And More