Διάσημες έγκυες που έγιναν εξώφυλλο!

Είναι διάσημες, όμορφες και έδειξαν πως μπορούν να είναι σέξυ, ακόμη και στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης τους. Ο λόγος για όλες τις σταρ της ελληνικής και ξένης showbiz που δεν δίστασαν να ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό και να δείξουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα τους!

Αν, λοιπόν, αγχώνεσαι ακόμη και στην ιδέα ότι θα αλλάξει δραστικά το σώμα σου την περίοδο της εγκυμοσύνη και ότι δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις, μάθε ότι η φουσκωμένη κοιλίτσα σου μπορεί να είναι… πολύ σέξυ.

Και για να σου φύγουν όλες οι αμφιβολίες, ρίξε μια ματιά στις σταρ της εγχώριας αλλά και της διεθνούς σκηνής, οι οποίες έγιναν εξώφυλλο όταν ήταν έγκυες.

Από την Demi Moore, που φωτογραφήθηκε γυμνή το 1991 για το εξώφυλλο του “Vanity Fair” μέχρι την Christina Aguilera και την Μαρία Κορινθίου, οι διάσημες δεν φοβούνται να δείξουν την κοιλίτσα τους και να νιώσουν σέξυ ακόμη και με τα παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης.

Τον Ιανουάριο του 2008 η Christina Aguilera, ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του “Marie Claire”. Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν πιο σέξυ από ποτέ. Μάλιστα, ο σύντροφός της Jordan Bratman ενθουσιάστηκε από αυτήν τη φωτογράφηση.


Η Christina Aguilera στο εξώφυλλο του “Marie Clare”!


Η φωτογράφηση της Christina Aguilera!

Η Britney Spears είναι και αυτή μια από τις τολμηρές μαμάδες που το 2006 φωτογραφήθηκε για το “Harper’s Bazaar”. Με μαυρά μαλλιά και την φουσκωμένη κοιλίτσα της η Britney πόζαρε στο φακό, κάνοντας μια από τις πιο γνωστές γυμνές φωτογραφήσεις.


Το εξώφυλλο της Britney Spears για το “Harper’s Bazaar”!


Η Britney Spears ποζάρει γυμνή στο φακό!

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυμνές φωτογραφήσεις σε περίοδο εγκυμοσύνης ήταν και αυτή της θεάς Monica Bellucci για το εξώφυλλο του περιοδικού “Vanity Fair”, τον Μάρτιο του 2010. Η Ιταλίδα ηθοποιός με το μοναδικό στυλ και το φλογερό ταπεραμέντο δείχνει την κοιλίτσα της στο φακό και φαίνεται πιο σέξυ από κάθε άλλη φορά.


Η Monica Bellucci στο εξώφυλλο του “Vanity Fair”!

Στην ελληνική showbiz, η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου ήρθε να ταράξει τα νερά, ποζάροντας γυμνή κατά τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, για το εξώφυλλο του περιοδικού “Status”, το 2008. Η Μαρία Κορινθίου που σε λίγους μήνες θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Γιάννη Αϊβάζη, φαίνεται πως τόλμησε να δείξει στις Ελληνίδες πως μπορεί να είναι όμρφες και σέξυ, ακόμη και όταν η κοιλίτσα αρχίσει να φουσκώνει.


Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε για το “Status”!

Ακόμη, μια γνωστή μανούλα που έδειξε στο φωτογραφικό φακό την κοιλίτσα της, είναι η Κατερίνα Λάσπα. Η όμορφη Κατερίνα δείχνει να μην αγχώνεται καθόλου για τα λίγα κιλά της εγκυμοσύνης της και συνεχίζει να κολυμπά και να κάνει βόλτες, παρόλο που βρίσκεται στον όγδοο μήνα.


Η Κατερίνα Λάσπα φωτογραφήθηκε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Επιστρέφοντας στην ξένη showbiz, βλέπουμε την Claudia Schiffer να φωτογραφίζεται γυμνή για το γερμανικό “Vogue” το 2010. Η λαμπερή Claudia που έχει ήδη δυο παιδιά, φωτογραφήθηκε γυμνή στην τρίτη εγκυμοσύνη της.


H Claudia Schiffer να φωτογραφίζεται γυμνή για Vogue!

Η Eva Herzikova φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό “Vanity Fair” το Φεβρουάριο του 2007. Η Eva είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες που φωτογραφήθηκαν κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, δείχνοντας την πιο σέξυ και θηλυκή πλευρά της.


Πιο σέξυ από ποτέ η Eva Herzikova φωτογραφήθηκε για το “Vanity Fair”!

Τέλος, από τη λίστα δεν μπορεί να λείπει η Demi Moore, η οποία εμφανίστηκε πρώτη φορά γυμνή, ενώ ήταν έγκυος, για το εξώφυλλο του “Vanity Fair” το 1991. Η λαμπερή Demi Moore πόζαρε στο φακό δυο μήνες πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της Scout LaRue. Οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει τότε ήταν πολλές, αλλά η Demi σίγουρα ήταν αυτή που έδωσε μια άλλη ματιά στη θηλυκότητα των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.


Η Demi Moore ξεκίνησε τη μόδα των γυμνών φωτογραφήσεων για εγκύους το 1991!

Read More

And More