Ποιοι διάσημοι ήταν το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο!

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και οι διάσημοι φεύγουν για λίγο από την Αθήνα. Πολλοί είναι αυτοί που προτίμησαν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στη Μύκονο και να κάνουν βουτιές στις θάλασσες του νησιού.

Ένας από τους μόνιμους θαμώνες της Μυκόνου είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Καίσαρης, ο οποίος βρέθηκε στην παραλία της Ψαρρούς μαζί με την σύζυγό του Χριστιάνα και την κόρη τους, Αναστασία. Ο μετρ του κοσμήματος συνδυάζει διακοπές και δουλειά, καθώς κατά την παραμονή του στο νησί επιβλέπει το πασίγνωστο κατάστημά του στα Ματογιάννια.


Ο Κώστας Καίσαρης στη Μύκονο!

Φανερά ανανεωμένη η γνωστή αρχιτέκτονας και παρουσιάστρια της εκπομπής “Σπίτι από την αρχή” Σίσσυ Φειδά πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο.


Η Σίσσυ Φειδά στη θάλασσα της Μυκόνου!

Από τη Μύκονο δεν μπορούσε να λείπει και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Σατζίδης, ο οποίος διασκέδασε μαζί με τους φίλους του. Οι θαμώνες της Μυκόνου τον είδαν να κάνει βόλτες στα στενά του νησιού παρέα με τον Λάκη Γαβαλά και το μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίν. Μάλιστα ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας από τους λάτρεις της Μυκόνου και την επισκέφθεται σχεδόν κάθε χρόνο!


Ο Γιώργος Σατζίδης με την Νεσχάν Μουλαζίν!


Ο Λάκης Γαβαλάς παρέα με τον φιλο του Γιώργο Σατζίδη!

Βόλτα στα στενά της Μυκόνου έκανε και ο Νίκος Γκάλης μαζί με την οικογένειά του.


Ο Νίκος Γκάλης με τη γυναίκα του και την κορούλα του!

Η οικογένεια Ζουγανέλη αγαπά ιδιαίτερα το “νησί των ανέμων” και κάθε χρόνο περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της εκεί. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φαίνεται πως είναι αυτή πο απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της,Τόμμυ Σκλάβο.


Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον Τόμμυ Σκλάβο!


Στη Μύκονο βρίσκεται ο Γιάννης Ζουγανέλης!


Ο Δημήτρης Ρίζος στη Μύκονο!

Η Στέλλα Δημητρίου και ο επιχειρηματίας Μαξ Τρίγκας, περνάνε καλά μαζί και αυτό φαίνεται. Το Σαββατοκύριακο που τους βρήκε στην Μύκονο να απολαμβάνουν λίγες ημέρες διακοπών συνδυάζοντας την δουλειά με την διακέδαση.


Η Στέλλα Δημητρίου εμφανίστηκε μ’ ενά μπικίνι στην Ψαρρού και “μαγνίτισε” τα αντρικά βλέμματα!


Η Στέλλα Δημητρίου με τον σύντροφό της Μαξ Τρίγκα!


Η γνωστή γυμνάστρια Σόφι Πασχάλη στη Μύκονο με τις φίλες της!


Η Στέλλα Γεωργιάδου απολαμβάνει τις θάλασσες της Μυκόνου!

Read More

And More