Μορφούλα Ντώνα: Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της! Δες photo

Η Μορφούλα Ντώνα, που συμμετέχει στο Dancing with the stars 5, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της και φωτογραφήθηκε στην αγαπημένη της γωνιά.

Η ολυμπιονίκης επέλεξε να μείνει μακριά από το κέντρο και να εγκατασταθεί στο Πόρτο Ράφτη καθώς όπως λέει θέλει να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και τη φύση.

Της αρέσει να ανάβει το τζάκι και να χαλαρώνει ενώ παραδέχεται ότι μερικές φορές αποκοιμιέται στον καναπέ. Το έχει διακοσμήσει με βραβεία και τιμητικές πλάκες που της έχουν απομείνει.

Το σπίτι της Μορφούλας είναι μοντέρνο και μίνιμαλ ενώ κυριαρχούν οι αποχρώσεις του καφέ και του πράσινου της ελιάς. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι της αρέσει να ασχολείται πολύ με τη διακόσμηση κι ότι αγοράζει συνέχεια πράγματα για να το ανανεώνει.Προτιμά τις φωτογραφίες από τους πίνακες και γιαυτό οι τοίχοι του σπιτιού της έχουν κάδρα από προσωπικές και επαγγελματικές της στιγμές.

Η ίδια δηλώνει πως «Είμαι πολύ της τάξης και της καθαριότητας. Στο σπίτι μου θέλω να είναι όλα τα πράγματα τακτοποιημένα. Δεν μου αρέσει η ακαταστασία». Ενώ η αγαπημένη της συνήθεια είναι να μαγειρεύει για τους φίλους της, τις σπεσιαλιτέ της, η οποία είναι ζαχαρομελομένο κοτόπουλο στο φούρνο.

Κι αν νόμιζες ότι μετά τη δουλειά, η Μορφούλα γυρίζει σπίτι και ξεκουράζεται, κάνεις λάθος. Η ίδια αναφέρει πως το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις επιστρέψει σπίτι είναι να παίξει με τη σκυλίτσα της, τη Σπλας.

Η ίδια εύχεται για το 2015, να διατηρήσει τη γαλήνη και την ψυχική ηρεμία στη ζωή της.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More