Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.05.2014 | 09:00
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Γιάννα Αγγελοπούλου: Κοσμική έξοδος με τους γιους της!

Γιάννα Αγγελοπούλου: Κοσμική έξοδος με τους γιους της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους με τους δυο γιους της απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την Γιάννα Αγγελοπούλου. Συνοδευόμενοι από τα δυο αγόρια της, Παναγιώτη και Δημήτρη, η Γιάννα Αγγελοπούλου βρέθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
 
Ιδιαίτερα κομψή και ευδιάθετη, η κα Αγγελοπούλου παρακολούθησε τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Δημήτρη Παπαϊωάννου, που παρουσίασε το Still Life. Πρόκειται για ένα έργο που απογυμνώνει τα συνθετικά του υλικά. Εφτά ερμηνευτές, ανάμεσά τους ο ίδιος ο σκηνοθέτης, πραγματώνουν το σκηνικό σύμπαν του Still Life.

 
Κάτω από έναν μεγάλο ουρανό, σε μια σκηνική ερημιά, ο άνθρωπος-εργάτης αναμετριέται με τη βαρύτητα των βασικών υλικών στην προσπάθειά του να ενωθεί με την ελαφρότητα του σύμπαντος που τον περιέχει. Τα σώματα ισορροπούν και διασπώνται, δημιουργώντας οπτικές απάτες με στόχο να φωτίσουν σταδιακά τη σισύφεια αναζήτηση του ανθρώπου για νόημα.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένεια Αγγελοπούλου κρατά πάντα χαμηλό προφίλ και είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε να κάνουν επίσημες κοσμικές εξόδους.
 
Δες φωτογραφίες:
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10