Η Δωροθέα Μερκούρη ντύθηκε Amy Winehouse για χάρη του J. P. Gaultier!

Η Δωροθέα Μερκούρη μάγεψε τον Jean Paul Gaultier! Συναντήθηκαν πρόσφατα σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά και ο διάσημος σχεδιαστής όχι μόνο από την μεσογειακή ομορφιά της Δωροθέας, αλλά και από την έντονη προσωπικότητά της!

Έτσι λοιπόν ήρθε πρόταση στην Δωροθέα να είναι ένα από τα μοντέλα του στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Παρίσι για την χειμερινή του κολεξιόν. Η βραδιά ήταν εμπνευσμένη από την Amy Winehouse.

Η όμορφη ηθοποιός περπάτησε στην πασαρέλα με ύφος μοιραίας γυναίκας, κρατώντας τσιγάρο στα χείλη και με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά. Φορούσε γαλάζια φούστα με παγέτες, κίτρινο πουκάμισο και ήταν ολόιδια με την τραγουδίστρια. Φυσικά καταχειροκροτήθηκε!

“Αυτό που αντιπροσωπεύει πάνω απ’ όλα είναι ότι η Amy Winehouse ήταν μοναδική. Τόσο στη μουσική όσο και στο ντύσιμο. Συνδύαζε πολλές επιρροές για να δημιουργήσει ένα μοναδικό στυλ”, δήλωσε στα παρασκήνια της επίδειξης ο Jean Paul Gaultier.

Ο πατέρας της Winehouse, Mitch παρόλα αυτά δεν είδε με καλό μάτι την συγκεκριμένη επίδειξη. Σε μία περίοδο που ακόμα θρηνεί τον χαμό της πολυαγαπημένης του κόρης θεωρεί κακόγουστο να γίνεται κάτι τέτοιο.

Η οικογένεια είναι σοκαρισμένη και συντετριμμένη, σύμφωνα με τον ίδιο, με το αφιέρωμα αυτό που δεν είχε κανέναν ίχνος ευαισθησίας.

Read More

And More