Στην Ελλάδα ο ανιψιός του Φιντέλ Κάστρο – Διασκέδασε αλά ελληνικά με την Νατάσα Θεοδωρίδου!

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο ανιψιός του Φιντέλ Κάστρο και γιος τού προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο, Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν. Και είπε να διασκεδάσει ελληνικά σε μεγάλη μουσική σκηνή…
Έτσι, βρέθηκε στο Φως και απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια την Νατάσα Θεοδωρίδου και τα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους που εμφανίζονται μαζί.

Ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν επισκέφθηκε την Ελλάδα με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου του, «”Το τίμημα της ισχύος – Η αυτοκρατορία του τρόμου”, από τη New Star και είπε να το ρίξει και λίγο έξω…
Εκτός από τραγούδι και διασκέδαση, όμως, έχει και ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, καθώς τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει το βιβλίο του και μια μέρα μετά θα πραγματοποιήσει διάλεξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και αναμένεται να βρεθεί για λίγο και στο Ναύπλιο.

Προς το παρόν, πάντως, δηλώνει πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα και είχε μια θερμή υποδοχή, ενώ η επίσκεψή του στο Χαϊδάρι (από τις πρώτες μετά την άφιξή του) έβγαλε και είδηση… αφού ο ίδιος διέψευσε τις πληροφορίες που μετέδωσαν διεθνή ΜΜΕ ότι ο Φιντέλ Κάστρο πέθανε. Όπως τόνισε, δεν δίνει σημασία σε αυτές τις πληροφορίες, καθώς είδε τον Φιντέλ Κάστρο πριν από δύο μέρες, όταν έφυγε από την Κούβα.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More