Οι επώνυμοι διασκεδάζουν στον Κ. Αργύρο! Φωτογραφίες

Με τους ρυθμούς του Κωνσταντίνου Αργυρού και τις επιτυχίες του διασκέδασαν οι παρευρισκόμενοι στο Posidonio αλλά και πλήθος διασήμων. Η επιτυχία σχήματος στο οποίο ηγείται φαίνεται πως καλά κρατεί και από βδομάδα σε βδομάδα έχει καταφέρει να γίνει το hot spot της αθηναϊκής νύχτας. Ας δούμε μόνο κάποιους από τους επώνυμους φίλους του που βρέθηκαν πρόσφατα στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής!

/

Στο Posidonio γλέντησε ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος μετά από πρόσκληση του Κωνσταντίνου Αργυρού ανέβηκε στην πίστα.

/

Στην πίστα σήκωσε και την Μαριάντα Πιερίδη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η καλλιτέχνιδα εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον χαρακτήρισε « Παιδί γενναίο».

/

Τα νέα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού «Ποτέ ξανά», «Μια Νύχτα κόλαση», «Θα σε εκδικηθώ», «Σταυρουδάκι», « Παιδί γενναίο» έχουν κατακτήσει το κοινό και στο άκουσμά τους εκδηλώνει άκρατο ενθουσιασμό δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στο μαγαζί.

Η Ελένη Χατζίδου ξεσηκώνει τον κόσμο ενώ ξεχωριστοί είναι ο Ιωακείμ Φωκάς κι ο Πάρις καθώς και η Μαρία Καρλάκη που εισπράττει θερμό χειροκρότημα.

/

Στο Posidonio διασκέδασε η πάντα λαμπερή και καλή φίλη του Κωνσταντίνου Αργυρού , Κατερίνα Καινούργιου. H Καινούργιου χαιρετήθηκε εγκάρδια με την Ελένη Χατζίδου.

/

Ακόμη, ο παρουσιαστής του MTV Greece Γιώργος Σατσίδης, ο Θανάσης Πάτρας, ο Δημήτρης Μάρκος, η Μαρία- Λουίζα Βούρου, διασκέδασαν στο Posidonio. Όλοι τους επισκέφτηκαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του για να του εκφράσουν προσωπικά τα συγχαρητήριά τους.

/

Στο Posidonio διασκέδασε η Βίκυ Γεροθόδωρου η οποία υπογράφει το «θα σε εκδικηθώ» στο CD «Παιδί γενναίο» του Κωνσταντίνου Αργυρού. Συνάντησε μάλιστα από κοντά τον Κωνσταντίνο Αργυρό κι είχε μια φιλική κουβέντα με τον Ιωακείμ Φωκά. Το νέο τραγούδι του Ιωακείμ Φωκά- «Επίσης»- κυκλοφορεί.

/

Στο Posidonio διασκέδασε ο Πέτρος-Master Tempo ο οποίος πρόσφατα έκανε το remix στο τραγούδι «Χειρότερα» της Ελένης Χατζίδου.

Οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές! Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο Δημήτρης Αντωνίου και την σκηνοθετική επιμέλεια ο Γιώργος Δέδες.

Read More

And More