Τα πιο sexy από τα κορίτσια του James Bond! Φωτογραφίες

Αν μου έλεγαν ότι θα ήμουν το κορίτσι του θρυλικού James Bond σε κάποια από τις κινηματογραφικές ταινίες σίγουρα θα πετούσα από την χαρά μου! Γιατί αν είναι για κάτι γνωστός ο πράκτορας 007 σίγουρα αυτό είναι το γούστο του στις γυναίκες που είχε δίπλα του… Κάποιες από εμάς λοιπόν απλά το ονειρεύονται και κάποιες άλλες το πέτυχαν. Γι’ αυτές θα σου μιλήσω!

Καλλίγραμμες και πανέμορφες γυναίκες που στάθηκαν δίπλα στον κύριο “my name is Bond” και απογειώθηκε η καριέρα τους ή προστέθηκαν στη λίστα με τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη. Τιμής ένεκεν να αναφέρουμε πρώτη πρώτη την δικιά μας Τόνια Σωτηροπούλου που συμμετέχει στην νέα ταινία με τίτλο “Skyfall”.

/

Η όμορφη και ταλαντούχα Ελληνίδα κατάφερε να μπει στον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ και να σαγηνέψει με την ομορφιά της τον διάσημο πράκτορα! Και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην νέα ταινία που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Τρίτη το βράδυ στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Εξίσου σαγηνευτική είναι και η Γαλλίδα Berenice Marlohe.

/

Μπορεί όμως ο νέος να είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς! Ας κάνουμε μία αναδρομή στα πιο sexy κορίτσι του James Bond που παρέλασαν δίπλα του στην μεγάλη οθόνη στην διάρκεια των 50 χρόνων από την πρώτη προβολή της ταινίας.

H πρώτη στη λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Ursula Andress! Η εμφάνισή της με μπικίνι το 1962 στην ταινία “Dr No” την έκανε να αποτελεί φαντασίωση στο μυαλό εκατομμυρίων ανδρών. Η σκηνή που αναδύεται από τη θάλασσα δεν λείπει από τις αγαπημένες των φανατικών της ταινίας.

Την ίδια σκηνή επανέλαβε το 2002, με την ίδια επιτυχία, η Halle Berry στην ταινία “Die another day”.

Δες εδώ τα υπόλοιπα sexy κορίτσια του James Bond

Read More

And More