Όταν οι διάσημοι πάνε για ψώνια! Φωτογραφίες

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έκαναν το Σαββατοκύριακο οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και βγήκαν για ψώνια με τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε γνωστό εκπτωτικό χωριό της Ανατολικής Αττικής. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βόλτας και των χειμερινών τους αγορών.
Οι αγαπημένοι μας celebrities περιπλανήθηκαν στα γραφικά σοκάκια του απόλυτου fashion προορισμού και απόλαυσαν τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει το εκπτωτικό χωριό, επιλέγοντας ανάμεσα στα αγαπημένα τους designer brands με τιμές καλύτερες και από εκπτώσεις.

Ανάμεσα σε εκείνους που έκαναν τη βόλτα τους στο εκπτωτικό χωριό, εντοπίσαμε πολλούς επώνυμους, με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, να απολαμβάνουν την παράσταση Λάχανα & Χάχανα που φιλοξενείται στο εκπτωτικό χωριό.
H Δέσποινα Καμπούρη και η Ελένη Πετρουλάκη με τις κόρες τους απόλαυσαν τη μουσικοχορευτική παράσταση και χόρεψαν στους ρυθμούς της παράστασης. Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε τις βόλτες της και τα ψώνια για τους αγαπημένους της, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου διάλεξε το ιδανικό all-day outfit.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκαν σε γνωστό κατάστημα με οικιακά σκεύη, ο Νίκος Αναδιώτης σε ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές πρόβες του “Dancing with the stars” χαλάρωσε στο κέντρο με αγορές και καφέ και ο Tόμας Πρωτόπαπας μαζί με την κοπέλα του βρήκαν το κατάλληλο outfit για τα χιόνια και τις δραστηριότητες τους.

Τέλος, η Έλενα Παπαβασιλείου έκανε τα ψώνια της με την αδελφή της Ειρήνη και απόλαυσε το απόγευμα της στο εκπτωτικό χωριό.
Δες φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου

Μαριέττα Χρουσαλά

Ελένη Πετρουλάκη

Έλενα Παπαβασιλείου

Δέσποινα Καμπούρη

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Άκης Πετρετζίκης

Νίκος Αναδιώτης

Τόμας Πρωτόπαπας

Read More

And More