Βραδινή έξοδος για τα διάσημα ερωτευμένα ζευγάρια στο θέατρο! Φωτογραφίες

Μια άκρως ρομαντική και τρυφερή ιστορία αγάπης που παρουσιάζεται μέσα από το μονόλογο του Θανάση Ευθυμιάδη στο θέατρο Αποθήκη παρακολούθησαν χθες βράδυ τα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Ο γνωστός ηθοποιός ενσαρκώνει το ρόλο ενός φορτηγατζή από την Τούμπα που συναντά τον μεγάλο έρωτα της νιότης του και αλλάζει όλη τη ζωή του… Την ξεχωριστή αυτή ιστορία με τίτλο “Έφη. Από το Ευτυχία” παρακολούθησαν χθες βράδυ οι επώνυμοι ερωτευμένοι του καλλιτεχνικού χώρου.
Γιάννης Πλούταρχος – Μαρία Κακοσαίου

/

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους και τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τα αγγελούδια τους, προσπαθούν να βρίσκουν λίγο χρόνο για να χαίρονται τον έρωτά τους. Ο πολύτεκνος πια Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε χθες στο θέατρο με την σύζυγό του Μαρία και απόλαυσαν την παράσταση.
Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη

/

Η σχέση τους κρατά αρκετά χρόνια και οι δυο τους φαίνεται πως είναι πια σε μια από τις πιο όμορφες και ώριμες περιόδους της ζωής τους. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ηθοποιών και διατηρούν μια τρυφερή σχέση που κρατά στο χρόνο.
Κώστας Κρομμύδας – Μαρίνα Γιώτη

/

Αχώριστοι είναι και ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη. Το ζευγάρι ανήκει σε διαφορετικούς χώρους εργασίας, αλλά αυτό είναι και το μυστικό που τους κάνει να αλληλοσυμπληρώνονται. Χθες οι δυο τους άφησαν για λίγο την μικρή τους κορούλα στο σπίτι και βρέθηκαν στο θέατρο για να απολαύσουν τον Θανάση Ευθυμιάδη.
Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη

/

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη εξακολουθούν να είναι συνέχεια μαζί. Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι πάνω από τέσσερα χρόνια μαζί και παραμένει το ίδιο ερωτευμένοι! Πλέον, οι δυο τους μένουν μαζί και σχεδιάζουν το μέλλον, χωρίς όμως να βιάζονται!

Read More

And More