Το TLIFE στην πρεμιέρα του “Dancing with the stars 3” Δες φωτογραφίες

Η μεγάλη ώρα έφτασε, ετοιμάσου για πολύ χόρο κάθε Κυριακή! Ο τρίτος κύκλος του “Dancing with the stars” ξεκίνησε και οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας εντυπωσιάσον με τις φιγούρες τους. To ΤLife θα είναι εκεί κάθε Κυριακή και θα σου μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο show, όπως και αυτό της πρεμιέρας!

Η Ζέτα πριν βγει στη σκηνή!

Δες φωτογραφίες από τα backstage της φωτογράφησης για το Dancing with the stars!

Παρουσιάστρια και για αυτή τη χρονιά, η Ζέτα Μακρυπούλια ένω στις τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, είδαμε την Κάτια Δανδουλάκη, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Γιάννη Λάτσιο, τον Αλέξη Κωστάλα και τη Γκαλένα Βελίκοβα.

Οι χορευτές τις τελευταίες μέρες έκαναν καθημερινά πρόβες για να καταφέρουν τις απαιτητικές χορογραφίες των δασκάλων τους. Κάποιοι από αυτούς έχουν μία σχετική εμπειρία με το χορό, άλλοι δεν έχουν καθόλου, όμως έχουν όλοι το ίδιο ενθουσιασμό και όρεξη για να μάθουν να χορεύουν.

Το TLIFE στις πρόβες του Dancing! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Φυσικά δεν έλειψαν και τα απρόοπτα…Η Έλενα Παπαβασιλείου τραυματίστηκε λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα! Ευτυχώς,όμως δεν είναι κάτι σοβαρό κι έτσι την απολαύσαμε στη σκηνή του Dancing.



Πάμε όμως να δούμε τους χορευτές:
Έλενα Παπαβασιλείου – Ηλίας Μπούτσης, Γιώργος Τσαλίκης – Έμιλυ Ματθαικάκη, Νίκος Αναδιώτης- Αναστασία Δρακά, Βάσια Τριφύλλη – Δημήτρης Φωκάς, Γιάννης Αϊβάζης -Ευτυχία Μαρκετάκη, Ηλίας Βρεττός -Κλώντια ,Άννα Στόγια, Κέλλυ Κελεκίδου – Βαγγέλης Χολέβας, Κώστας Κρομμύδας- Άννα Πολύζου, Λάουρα Νάργες – Γιάννης Τσερκίνης, Μαριάντα Πιερίδη – Διονύσης Βάλμης, Νικολέττα Ράλλη -Yuri Dimitrov, Ντορέττα Παπαδημητρίου- Παύλος Μανογιαννάκης, Σπύρος Σούλης -Μαρία Αντιμισάρη, Βάνα Μπάρμπα- Θοδωρής Παναγάκος.

Δες backstage φωτογραφίες

H Kέλλυ Κελεκίδου που άνοιξε την χορευτική βραδιά

Δες το χορό της Κέλλυς


Και με τη Βάνα Μπάρμπα

O Νίκος Αναδιώτης

Η Λάουρα Νάργες

H Ντορέττα Παπαδημητρίου

O Σπύρος Σούλης

O Γιάννης Αϊβάζης

H Mαριάντα Πιερίδη και ο Ηλίας Βρεττός

Δες βίντεο της βραδιάς στο zappit.

Read More

And More