D.W.T.S.4: Πυρετώδης προετοιμασία λίγο πριν την λαμπερή πρεμιέρα του show!

Οι πρόβες για το Dancing with the stars 4 έχουν ήδη ξεκινήσει! Οι αγαπημένοι σου celebrities είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρεμιέρα του λαμπερού show του ΑΝΤ1 και ανυπομονούν να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Φυσικά, είναι και έτοιμοι να κριθούν για αυτές τόσο από την επιτροπή που αποτελείται από τον Γιάννη Λάτσιο, την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα και την Κάτια Δανδουλάκη όσο και από το κοινό.

To TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου τους απαθανάτισε στα studio KΑΠΠΑ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους!

Η Γωγώ Μαστροκώστα θα εμφανιστεί στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από πολλά χρόνια και είναι έτοιμη να μας εντυπωσιάσει. Στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε τηλοπτικές εκπομπές με την ιδιότητα της γυμνάστριας, πλέον είναι μία ευτυχισμένη σύζυγος και μανούλα.

Η Ευαγγελία Αραβάνη ξέρει να εντυπωσιάζει περπατώντας στην πασαρέλα. Αυτή τη φορά θα χορέψει στο παρκέ του Dancing with the stars ελπίζοντας να συμβεί το ίδιο.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει αποδείξει ότι ξέρει να χορεύει και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ξεσηκώνει το κοινό με τα τςι σέξι φιγούρες της. Στο show όμως θα πρέπει να υπακούσει στους κανόνες του χορογράφου της.

Έκπληξη θα είναι στο show η ανανεωμένη Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια, μετά την πρόσφατη επέμβαση που έκανε στη μύτη της και πρώτη διάβασες στο TLIFE, κάνει καθημερινά σκληρή προπόνιση και είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους υψηλότερους βαθμούς.

Σε αυτό το ρόλο θα δούμε για πρώτη φορά και τον Ησαία Ματιάμπα. Μπορεί οι φωνητικές του ικανότητες να μην χωρούν αμφισβήτηση, οι χορευτικές του όμως θα δεχθούν κριτική!

Η Μαίρη Συνατσάκη τα έχει κάνει όλα μέσα στην τηλεοπτική της πορεία. Είναι πολύ ενθουσιασμένη που συμμετέχει στο Dancing και είμαστε σίγουρη πως θα καταφέρει να μας κερδίσει και με το χορό της όπως έκανε παρουσιάζοντας τα παρασκήνια του!

Στα “πρωτάκια” του show είναι και ο Σάκης Αρσενίου. Ξεσηκώνει τους θαμώνες του Caramela μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και έχει στόχο να κάνει το ίδιο και στους τηλεθεατές του ANT1.

Αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο σε άλλο ρόλο θα είναι και ο Άλεξ Κάβδας. Ο νεαρός δημοσιογράφος φόρεσε τα χορευτικά του παπούτσια και είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Η “παλιά” του Dancing Ντορέττα Παπαδημητρίου που κατάφερε να κερδίσει πέρσι την πρώτη θέση θα παρουσιάζει φέτος τα παρασκήνια. Φυσικά, θα την δούμε και να χορεύει αφού άλλωστε έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλή σε αυτό!

Read More

And More