Επώνυμες παρουσίες στην πρεμιέρα της ταινίας Diana! Φωτογραφίες

Πλήθος επωνύμων βρέθηκε χθες βράδυ στο Παλλάς για να παρακολουθήσει σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα την ταινία για τη ζωή της πριγκίπισσας Diana. Το TLIFE ήταν στη λαμπερή βραδιά και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Λίγο πριν την έναρξη της προβολής οι επώνυμοι γέμισαν τη στοά του θεάτρου και πέρασαν από το κατάστημα κοσμημάτων Chopard που έχει δώσει τα λαμπερά κοσμήματα στην ταινία των Village Films με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts.

Ανάμεσά στους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Αγγελική Νικολούλη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Έμη Λιβανίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:
16 χρόνια μετά το άδοξο τέλος της, ο Όλιβερ Χιρσμπίγκελ (“The Experiment”, “Downfall”, “Five Minutes of Heaven”) αποτυπώνει στο κινηματογραφικό πανί -με τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία- τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της γυναίκας που έμεινε γνωστή ως η πριγκίπισσα του λαού!

Στον ρόλο της διάσημης και εμβληματικής Lady Di συναντάμε την Βρετανίδα υποψήφια για Όσκαρ Ναόμι Γουότς (“J. Edgar”, “Fair Game”, “21 Grams”, “Τhe Impossible”). Ο Ναβίν Άντριους, γνωστός από το “The English Patient” και την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Lost”, πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Δρ. Χασνάτ Καν. Το καστ συμπληρώνουν οι Ντάγκλας Χοτς, Τζέραλντιν Τζέιμς, Τσαρλς Έντουαρντς και Τζούλιετ Στίβενσον.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ (υποψήφιου για Όσκαρ για την ταινία “Downfall”), σε σενάριο του Στίβεν Τζέφρις (“The Libertine”). Οι παραγωγοί της ταινίας ήθελαν να απεικονίσουν τη ζωή της Diana όσο περισσότερο κοντά στην πραγματικότητα μπορούσαν. Κατά συνέπεια, η ταινία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε έρευνες αρχείου, καθώς και σε επαφές με συμβούλους και ανθρώπους που γνώριζαν την Diana κατά τη διάρκεια της ζωής της.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Νατάσα Θεοδωρίδου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Κωσταντής Σπυρόπουλος, Ελμίνα Κοπελούζου, Δημήτρης Κοντομηνάς

Κωσταντής Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ελμίνα Κοπελούζου

Με τον Τζώνη Καλημέρη

Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της

Αγγελική Νικολούλη

Σόφη Πασχάλη

Νίκος Παπανδρέου με την σύζυγό του Αλεξία

Άλεξ Κάβδας

Έμη Λιβανίου

Ειρήνη Νταϊφά, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Λόλα Νταϊφά

Read More

And More