Διάσημες κυρίες στα 40 φοράνε το μαγιό τους και ποζάρουν στο φακό!

Δεν φοβούνται να παραδεχτούν την ηλικία τους αλλά ούτε και διστάζουν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με το μαγιό τους. Αγαπημένες celebrities που έχουν φτάσει τα 40, αποδεικνύουν πώς η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο αν θέλεις να έχεις ένα όμορφο σώμα. Αυτό που μετράει είναι το σωστό πρόγραμμα διατροφής αλλά και η γυμναστική.

Αυτό τουλάχιστον κάνουν οι παρακάτω κυρίες της εγχώριας showbiz που μέσα σε αυτό το καλοκαίρι μας έκαναν πολλές φορές να “κολλήσουμ唨με τις αναλογίες τους.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φωτογραφήθηκε με το μαγιό της για το περιοδικό You και κλήθηκε να απαντήσει αν αποκαλύπτει την ηλικία της. “Τη λέω αλλά βαριέμαι να με ρωτάνε συνέχεια. Έχω κλείσει τα 40, γεια σας” είπε γελώντας.

Την ηλικία της παραδέχτηκε και η Έλλη Κοκκίνου μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly . “Νιώθω πιο νέα από τα 45 που είμαι “, υποστήριξε και μας το επιβεβαιώνει σε κάθε της εμφάνιση. Ειδικά, σε αυτές με μαγιό!

Πιο άνετα στα 40 της νιώθει και η Κατερίνα Kαραβάτου η οποία πόζαρε για το περιοδικό Hello! “Τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια, μ’ αρέσει που μεγαλώνω. Αισθάνομαι ομορφότερη απ’ ότι πριν”, σχολίασε η παρουσιάστρια.

“Κάνω πιλάτες, όχι για να είμαι κορμάρα στην παραλία, αλλά για να χαρώ εκείνη τη στιγμή. Να το ζήσω”, εξηγεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο περιοδικό Votre Beaute και κόβει την ανάσα με τη σέξι φωτογράφισή της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική στην συνέντευξή της στο περιδοικό YOU αφού μίλησε και για τις πλαστικές. “Ναι, είχα πει ότι πρέπει να τα ξεκινάς σταδιακά -όχι τόσο το botox αλλά ό,τι επέμβαση θέλεις να κάνεις στο πρόσωπο σου είτε είναι ενέσιμη είτε είναι λίφτινγκ ή πλαστική-, ώστε να μη φαίνεται η αλλαγή. Δεν πρέπει να φτάσεις 45 χρόνων, πρέπει να τα κάνεις λίγο πριν από τα 30 ή στα 30. Εγώ έτσι κι αλλιώς τα λέω, δεν με νοιάζει αν θα φανεί.”

Άνετα με το σώμα της νιώθει και η Ναταλία Γερμανού παρόλο που στην τελευταία της φωτογράφιση για το περιοδικό Hello! δέχτηκε έντονη κριτική για το ρετους. Η παρουσιάστρια στα 50 της δεν νιώθει καμία ανασφάλεια πάντως…

Το ίδιο και η Τζένη Μπαλατσινού που ανέβασε μόνη της μία αρετουσάριστη φωτογραφία η οποία αναστάτωσε το instagram.

Πανικό στα social media προκαλεί και η Κατερίνα Λάσπα με το καλλίγραμμο κορμί της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OΚ! δήλωσε: “Δεν έχω πρόβλημα με το χρόνο. Τα 40 είναι τα νέα 25. Τα τελευταία τρία χρόνια κάνω μπότοξ στο μέτωπο για τις ρυτίδες που μου έχουν μείνει από τα 12 χρόνια πρωταθλητισμού στην κολύμβηση”.

Read More

And More