Έλληνες celebrities σε στιγμές ξεγνοιασιάς με τα παιδιά τους! Φωτογραφίες

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με τα μικρά τους αγγελούδια πέρασαν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Οι διάσημοι Έλληνες γονείς πήραν τα παιδιά τους την περασμένη εβδομάδα και πήγαν για βόλτες στα χιόνια και στα μαγαζιά.
Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” και του “ΟΚ!” απαθανάτισε τις οικογενειακές τους βόλτες με τα παιδιά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ανάμεσά στους διάσημους γονείς ήταν η Ελένη Πετρουλάκη με τον Ίλια Ίβιτς που βρέθηκε με τις κόρες της στη Σερβία, όπου έπαιξαν με το χιόνι και έκαναν σκι.

Στα χιόνια βρέθηκε, όμως, και ο Χρήστος Φερεντίνος με τα δίδυμα αγοράκια του. Η οικογένεια του γνωστού παρουσιαστή πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και παιχνιδιού στην Αράχοβα, όπου διαθέτουν εξοχική κατοικία.
Την όμορφη Αράχοβα για τις διακοπές με τα παιδιά της επέλεξε και η Εύη Βατίδου. Το πρώην μοντέλο έκανε τις βόλτες του με τον μικρό Χρήστο και την Μάιρα και απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο.

Οι μαμάδες Ντορέττα Παπαδημητρίου και Άννα Δημητρίεβιτς βρέθηκαν στα βόρεια προάστια μα τα μικρά τους αγγελούδια και βρέθηκαν σε παιδικό πάρτυ.
Όσο για την Ολυμπία Χοψονίδου; Το πρώην μοντέλο ντύθηκε με casual ρούχα και πήρε τον μικρό Θανάση για να πάει στο γήπεδο, ώστε να δουν τον αγώνα του πατέρα του Βασίλη Σπανούλη.

Read More

And More