Έλλη Κοκκίνου – Onirama: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα τους! Φωτογραφίες

Τις δυνάμεις τους σε ένα πρωτότυπο project ενώνουν αυτή τη χρονιά η Έλλη Κοκκίνου με τους Onirama και ετοιμάζονται για το μεγάλο opening στο Cabaret @ Romeo. Το διάσημο ελληνικό συγκρότημα ετοιμάζεται να τραγουδήσει “τι είναι η αγάπη” με την Έλλη Κοκκίνου και οι πρόβες τις τελευταίες μέρες είναι… εντατικές!

Η πρεμιέρα του καθυστέρησε για μια εβδομάδα (ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή) και ο λόγος… το mini -εντυπωσιακό- lifting που έγινε στο μαγαζί, αλλά και ο έλεγχος των τελευταίων λεπτομερειών, έκανε τους θαυμαστές τους να ανυπομονούν.
Το TLIFE, όμως, δυο μέρες πριν την έναρξη των εμφανίσεων τους, βρέθηκε στο Cabaret @ Romeo και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό των… πρωταγωνιστών του σχήματος, αλλά και μια μικρή γεύση από τις αλλαγές που έγιναν εκεί!

Tην μουσική διεύθυνση του προγράμματος της Έλλης έχει αναλάβει ο Τόνυ Κονταξάκης και των Onirama ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ το intro video (δες εδώ φωτογραφίες) έγινε με σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα και Διεύθυνση παραγωγής του Johnny Panopoulos.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More