Όλα όσα έγιναν στο after party του ελληνικού τελικού της Eurovision! Φωτογραφίες

Οι βραδιές Eurovision είναι πάντα ένα party! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην εξελιχθεί και η χθεσινή, μετά την ολοκλήρωση του ελληνικού τελικού, σε ένα ξέφρενο γλέντι. Πρωταγωνιστές ήταν φυσικά οι Freaky Fortune και ο Risky Kidd που κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για την Κοπεγχάγη με το Rise up.

Κατενθουσιασμένοι δήλωσαν και οι τρεις στο TLIFE λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά! Το party συνεχίστηκε στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Γκάζι.

Το παρών έδωσαν και ο Κώστας Μαρτάκης με την Κρυσταλλία που απέδειξαν ότι η Panik και η Platinum Records είναι μία δεμένη οικογένεια. Ο τραγουδιστής ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ελληνική συμμετοχή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τραγούδι που κέρδισε, παρόλο που του στέρησε για δεύτερη φορά την δική του συμμετοχή στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Το TLIFE απαθανάτισε όμως στο γνωστό στέκι και άλλους συντελεστές της βραδιάς. Από την γιορτή που στήθηκε δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παρουσιαστές του ελληνικού τελικού, Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Καπουτζίδης αλλά και ο Φωκάς Ευαγγελίνος που έντυσε με τις χορογραφίες του το show.

Φυσικά, εκεί ήταν και η Τάμτα με διπλό ρόλο. Εκτός από το ότι παρουσίασε με την Ελπίδα μία μοναδική διασκευή του “Σωκράτη σουπερστάρ” είναι και πολύ καλή φίλη των Freaky Fortune και τους στήριξε από την πρώτη στιγμή!

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλο το βράδυ οι θαμώνες του Shamone χόρευαν σε ρυθμούς Eurovision αφού η playlist είχε μόνο κομμάτια από παλαιότερες συμμετοχές όλων των χωρών.

Δες φωτογραφίες από όλα όσα έγιναν στο after party!

Read More

And More