Φαίη Σκορδά: Όλα όσα έγιναν χθες που έγινε εθελόντρια δότρια μυελού των οστών! Φωτογραφίες

“Παιδιά… Κάθε θυσία είναι δυνατή για αυτά, κάθε ΕΛΠΙΔΑ πρέπει να δοθεί σε αυτά”! Με αυτό το μήνυμα στο μυαλό της η Φαίη Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κηφισιά (αφήνοντας για λίγο στο σπίτι τα δικά της παιδιά) και έγινε εθελόντρια δότρια μυαλού των οστών…

Με αφορμή την εκδήλωση της Playmobil play & give για τη στήριξη του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, η παρουσιάστρια του Ant1 βρέθηκε στα βόρεια προάστια και έδωσε δείγμα στον ειδικά διαμορφωμένο, για την περίσταση, χώρο. Και το παράδειγμα της ακολούθησαν στελέχη της εταιρείας, αλλά και πολλοί θαυμαστές της που βρέθηκαν στο Fun Park για να ενημερωθούν για αυτήν την ενέργεια.

Λίγα λεπτά αργότερα η Φαίη έγραψε και στο Instagram της: “Ήταν τόσο απλό… Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης στο #oramaelpidas, γιατί η ελπίδα ενός παιδιού μπορεί να είσαι μόνο εσύ! #playmobilhellas #playandgive #hope #fun #happy #kids”.

Μανούλα δυο αγοριών (του Γιαννάκη και του Δημητράκη της) η Φαίη είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά τα παιδιά και ως ambassador του προγράμματος της Playmobil δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση.
Χαλαρή και ευδιάθετη, βρέθηκε γύρω στις 2 το απόγευμα στo event, έδωσε δείγμα, φωτογραφήθηκε και έπαιξε με τα παιδιά που ήταν εκεί. Αυτή η ώρα του παιχνιδιού, ήταν άλλωστε και η καλύτερη της ημέρας για εκείνη.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More