Χ. Φερεντίνος: Παρέα με τους γιους του στη Ρόδο! Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι είναι μοναδική εποχή που ο Χρήστος Φερεντίνος καταφέρνει να περάσει πολύ χρόνο με του δύο γιους του απολαμβάνοντας μαζί τους τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του κοσμοπολίτικου νησιού του Αιγαίου.

/

Οι άντρες της οικογένειας περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τη Σοφία Παυλίδου που λείπει λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων καθώς βρίσκεται σε περιοδεία με τη θεατρική παράσταση Ο παππούς έχει πίεση.

Ο Χρήστος με τους γιους του βρέθηκαν λοιπόν στη Ρόδο. Αγαπημένος προορισμός για τον παρουσιαστή του ANT1 που επιλέγει πάντα να μένει στο ίδιο υπέροχο ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης.

/

Η απόλυτη ηρεμία και το πράσινο που επικρατεί σε όλους τους χώρους, το φιλικό σέρβις, η μαγευτική θέα από το roof garden, η μοναδική του τοποθεσία αλλά και η ποιότητα της κουζίνας του είναι κάποια από τα πράγματα που το κατατάσσουν πρώτο στις προτιμήσεις του, όπως δηλώνει ο ίδιος.

Μοναδική του ατασθαλία οι γαστρονομικές απολαύσεις στον εστιατόριο του ξενοδοχείου.. Σ’ αυτό που δεν μπορούσε να αντισταθεί ήταν το παγωτό ντομάτας που χαρακτηριστικά ανέφερε ότι είναι ότι καλύτερο παγωτό έχει δοκιμάσει ποτέ!

/

Με χαλαρή διάθεση στην πισίνα του ξενοδοχείου ο Χρήστος βρήκε ευκαιρία για ηρεμία ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, διάβασε αγαπημένα του βιβλία ενώ επέβλεπε τους γιους του να επιδίδονται σε μακροβούτια και πολύ παιχνίδι χωρίς να παραλείψει να επισκεφτεί και το γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Δες στιγμές ξεγνοιασίας του Χρήστου και των γιων του:

/

/

/

/

/

Read More

And More