Π. Φιλιππίδης: Στα Γιάννενα με την σύζυγό του, λίγο πριν τις πρόβες για τη νέα του παράσταση!

Έπειτα από μια ανάσα διακοπών στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του, στα Γιάννενα, και συγκεκριμένα στο χωριό Κουκλιοί μαζί με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, επέστρεψε στην Αθήνα για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το θεατρικό έργο που θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστεί από τον Οκτώβριο στο θέατρο Μουσούρη.

Την περασμένη Παρασκευή είχε την πρώτη ανάγνωση και συνάντηση με όλους τους ηθοποιούς της παράστασης, η οποία αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του θεατρόφιλου κοινού, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο του Δημήτρη Ψαθά, που απαρτίζεται από έναν καταξιωμένο, έμπειρο και ταλαντούχο θίασο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα κρατήσει τον ρόλο του Φον Δημητράκη στο ομώνυμο θεατρικό, ενώ στο πλευρό του θα έχει επίσης τους: Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Φαίη Ξυλά, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννα Παπαγεωργίου, Μανώλη Χουρδάκη, Χριστίνα Σπατιώτη, Γιώργο Ψάλτου και δυο νέα παιδιά, τα οποία μόλις αποφοίτησαν από τη δραματική σχολή, Εύα Καλαποθάκη και Θανάση Ιακώβου.

Το κλίμα της ανάγνωσης ήταν πολύ θετικό, είχε γέλια και ο Πέτρος Φιλιππίδης και όλα συγκλίνουν πως ο χειμώνας στο θέατρο Μουσούρη θα είναι πολύ ζεστός και επιτυχημένος!

Read More

And More