Μυστικός γάμος για τον κιθαρίστα των Rolling Stones με την 31χρόνια μικρότερη σύντροφό του!

Για τρίτη φορά γαμπρός ντύθηκε ο Ronnie Wood, που παντρεύτηκε την Παρασκευή σε μυστική τελετή την κατά 31χρόνια μικρότερη σύντροφό του. Ο 65χρονος κιθαρίστας των Rolling Stones ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την 34χρονη θεατρική παραγωγό Sally Humphreys. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Rod Stewart.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο ξενοδοχείο Dorchester στο κεντρικό Λονδίνο και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Η νύφη επέλεξε ένα απλό ζαχαρί φόρεμα που συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μενταγιόν και μια μικρή τιάρα στα μαλλιά της. Ενώ κρατούσε μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα.

Οι δυο τους πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν, μετά από έξι μήνες σχέσης. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον τους οι δυο τους έδειχναν από την αρχή να τα πηγαίνουν καλά και η επισημοποίηση της σχέσης ήταν τυπικό θέμα γι’ αυτούς.
Το ζευγάρι μετά την τελετή έφυγε αγκαλιά από το ξενοδοχείο, δίνοντας ένα τρυφερό φιλί μπροστά στους φωτογράφους που επισφράγισε το ευτυχές γεγονός.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More