Oι star του Hollywood μεταμφιέστηκαν για το Halloween!

Το ”Halloween”, είναι μια γιορτή που γιορτάζεται το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, κατά τη διάκρεια της οποίας μικροί και μεγάλοι, αφού μεταμφιεστούν, επισκέπτονται σπίτια ζητώντας γλυκά και κάνοντας φάρσες ή δίνουν το ”παρών” σε ξέφρενα πάρτι.

Επιπλέον, το Halloween συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα – Πολλές πολιτιστικές παραδόσεις θεωρούν την ημέρα αυτή ως μία από τις ελάχιστες μέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων καθώς και ότι είναι η μέρα που η μαγεία είναι στο ζενίθ.

Σήμα κατατεθέν επίσης της γιορτής αυτής είναι τα φαναράκια φτιαγμένα από πραγματικές κολοκύθες, πάνω στις οποίες υπάρχουν χαραγμένα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, άλλοτε πιο χιουμοριστικά και άλλοτε πιο τρομαχτικά.

Ένα πολύ Ηot και διασκεδαστικό Halloween λοιπόν, έζησε το Σαββατοκύριακο η Αμερική και οι αγαπημένοι μας celebrities, μας ξάφνιασαν, μας εντυπωσίασαν, μας παρεξένεψαν και μας έκαναν να γελάσουμε με τις στυλιστικές τους επιλογές.

Ντύθηκαν, βάφτηκαν, βρέθηκαν στα καλύτερα πάρτι σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Μανχάταν και Λας Βέγκας, ήπιαν, διασκέδασαν, γέλασαν, ενώ κάποιοι, μαζί με τα παιδάκια τους βρέθηκαν σε σπίτια φίλων, χτυπώντας την πόρτα τους και λέγοντας το γνωστό ”trick or treat”!

Ανάμεσα σε όσους θα μπορέσεις να απολαύσεις μεταμφιεσμένους στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί είναι η έγκυος τραγουδίστρια Beyonce, o ηθοποιός Harrison Ford, η Paris Hilton, η μέλλουσα μαμά Jessica Simpson, η Fergie αλλά και πολλοί άλλοι!

Η Kelly Brook ντυμένη ”Bella” – η πρωταγωνίστρια του Twilight!

Η ηθοποιός Katherine Heigl ντυμένη μαγισσούλα, μαζί με την οικογένειά της!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ STAR ΤΟΥ HOLLYWOOD ΓΙΑ ΤΟ HALLOWEEN!!!

Read More

And More