Οι celebrities ξεκίνησαν τις βουτιές τους! Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά. Επίσημα δηλαδή γιατί στο μυαλό, στις καρδιές και στη διάθεσή μας είναι ήδη εδώ. Το TLIFE έχει φροντίσει να σου ετοιμάσει μία σελίδα αφιερωμένη σε όλα αυτά που θα χρειαστείς πριν βγει στην παραλία!

(κάνε κλικ πάνω στη φωτό για να δεις την σελίδα)
/

Κάποιοι από τους αγαπημένες σου celebrities έχουν ήδη κάνει την πρώτη εξόρμηση στη θάλασσα και σου έχουμε και φωτογραφίες!

Από τις πρώτες είναι η Ελένη Μενεγάκη που απόλαυσε το μπάνιο της στο αγαπημένο της νησί. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν χάνει ευκαιρία να ταξιδεύει στα Άχλα καθώς λατρεύει το φυσικό τοπίο του. Με το που ανοίγει ο καιρός φεύγει είτε με τα παιδιά της είτε με τη μαμά της είτε μόνη της και πηγαίνει να βρει στην Άνδρο τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο.

/

Φυσικά, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του συντρόφου της περνά και το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών που αυτή τη φορά θα ξεκινήσουν μετά τις 30 Ιουνίου όταν θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της για φέτος!

Το πρώτο της μπάνιο έχει κάνει ήδη και η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά της Γιώργο και Μελίνα. Η τραγουδίστρια, που αναμφισβήτητα φέτος ήταν μία από τις καλύτερές της χρονιές, απόλαυσε στιγμές ξεγνοιασιάς στη Βουλιαγμένη.

/

Το καλλίγραμμο κορμί της έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της και το στράπλες μπικίνι μαγιό της!

Την αγάπη της για την θάλασσα έχει αποδείξει πολλές φορές και η Δούκισσα Νομικού. Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια κάνει ακόμα και το χειμώνα βόλτες με θέα το απέραντο γαλάζιο και εννοείται έχει ήδη κάνει τις πρώτες της βουτιές.

/

Επέλεξε τον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου αναστάτωσε τους λουόμενους με την σέξι εμφάνισή της με μαγιό!

Στη Βουλιαγμένη έκαναν τα πρώτα τους μπάνια και ο Κώστας Mαρτάκης με την κολλητή του φίλη και ιδιοκτήτρια της Lovink, Εριέττα Κούρκουλου. Οι δυο τους αγαπούν πολύ τις εξορμήσεις στη θάλασσα και ξεκινούν από νωρίς κάθε χρόνο τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία.

/

Λίγες μέρες αργότερα βρέθηκαν και στη Σκιάθο έχοντας στην παρέα τους την μαμά της Εριέττας, Μαριάννα Λάτση.

Βέβαια, πρώτη πρώτη απ’ όλους ξεκίνησε τα μπάνια της η Βίκυ Καγιά αφού έκανε Πρωτοχρονιά στις Η.Π.Α και συγκεκριμένα στο Μαϊαμι.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, όπως σημείωσε και η ίδια, υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους κάνοντας ηλιοθεραπεία και βουτιές στη θάλασσα.

Δες παρακάτω ποιοι άλλοι celebrities έκαναν ήδη τα πρώτα τους μπάνια για φέτος!

Read More

And More