Καλομοίρα: Για πρώτη φορά μας δείχνει τα δίδυμα αγοράκια της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης. Το γνωστό ζευγάρι που καλωσόρισε στις 14 Δεκέμβρη τα δυο αγοράκια του βρίσκεται στην πιο όμορφη και τρυφερή περίοδο της ζωής του.
Η μαμά Καλομοίρα είναι πανευτυχής και δεν αφήνει λεπτό από κοντά της τους γιους της Νίκο και Δημήτρη. Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε χθες βράδυ στην επίσημη σελίδα της μια φωτογραφία με τους δυο της πρίγκιπες, στέλνοντας και ένα ξεχωριστό μήνυμα στους φίλους της, που δεν σταματούν να της εύχονται τα καλύτερα.

H Καλομοίρα με τον Γιώργο, λίγο μετά τη γέννηση των μωρών!
“Γεια σας αγαπημένοι μου,
Ξέρω ότι έχει περάσει λίγος χρόνος από τότε που σας έγραψα. Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές που στείλατε για τα δίδυμα. Ο Γιώργος και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι και εκτιμούμε την αγάπη και την στήριξή σας. Όπως γνωρίζεται, τα νερά μου έσπασαν πριν από έξι εβδομάδες και τα μικρά γεννήθηκαν νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Από εκεί και έπειτα η διαδρομή ήταν τόσο γεμάτη που δεν μπορώ να την περιγράψω. Ο Δημήτρης έμεινε στο μαιευτήριο για δυο εβδομάδες μετά τη γέννησή του και ο Νίκος για 3,5! Και τώρα είμαι πολύ χαρούμενοι που είναι και οι δυο μαζί μας στο σπίτι.

/

Ο Δημήτρης και ο Νίκος Μπούσαλης
Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας αυτές τις μοναδικές στιγμές της ζωής μας…
Ευχόμαστε αγάπη, ηρεμία και ευτυχία για εσάς και τους αγαπημένους σας…
Καλομοίρα”

Read More

And More