Kate Middleton: To φόρεμα που… επιτέλους έδειξε τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της!

Φάνηκαν επιτέλους τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της Kate Middleton. Όπως σε ενημέρωσε το TLIFE, οι πρωινές ναυτίες που την ταλαιπωρούσαν όλες αυτές τις εβδομάδες πέρασαν και εκείνη ξεκίνησε τις επίσημες εξόδους. Πρώτη συνάντηση μαζί με τον William στον πρόεδρο της Σιγκαπούρη, δεύτερη εμφάνιση σε μεγάλο gala στο Λονδίνο.
Η τελευταία αυτή έξοδος, μάλιστα με το μακρύ γαλάζιο φόρεμα (δες εδώ φωτογραφίες) έκανε όλους να μιλούν για την κοιλιά της, που δεν έχει αρχίσει ακόμη να φουσκώνει! Στη νέα της έξοδο, όμως, η Δούκισσα -με το κατάλληλο πάντα φόρεμα- δείχνει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της.

/

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, η Kate φόρεσε ένα μαύρο coctail dress, μαύρες (ψηλοτάκουνες και πάλι) γόβες και πήγε στο gala για να ενισχύσει το σύλλογο Action on Addiction. Εκεί για πρώτη φορά, μέσα από το μαύρο φόρεμά της άφηνε να διαγραφεί η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της! Η Kate διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να γεννήσει τον Απρίλιο.

/

Η Δούκισσα φάνηκε να προσπαθεί να την κρύψει επιμελώς, βάζοντας μια την τσάντα της και μία το μπουκέτο με τα λουλούδια που της χάρισαν μπροστά της. Οι φωτογράφοι πάντως κατάφεραν να την αποθανατίσουν, κάνοντας και το παλάτι να χαρεί που κατάφερε… να κλείσει στόματα!

/

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Read More

And More