William – Kate: Οι επίσημες φωτογραφίες της βάφτισης του πρίγκιπα George!

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι επίσημες φωτογραφίες από τη βάφτιση του πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Ο πρίγκιπα George Alexander Louis, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βαφτίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε στενό οικογενειακό κύκλο μετά από επιθυμία των γονιών του.
Και μπορεί την ίδια κιόλας μέρα τα ξένα δίκτυα ενημέρωσης να πρόβαλαν εικόνες από τους καλεσμένους και την είσοδο στο παρεκκλήσι, ωστόσο, τώρα δημοσιοποιήθηκαν και οι επίσημες φωτογραφίες, από το φωτογράφο της Βασίλισσας, Jason Bell.
Αυτό που κάνει πάντως εντύπωση είναι η αλλαγή στο στυλ και το στήσιμο των φωτογραφιών. Παρόλο που πρόκειται για τα πορτραίτα της βασιλικής οικογένειας, δεν βλέπουμε τις αυστηρές εικόνες του παρελθόντος. Πιο πολύ θα λέγαμε πως μοιάζουν για οικογενειακές φωτογραφίες μετά από ένα μεγάλο γεγονός. Και γι’ αυτό άλλωστε, ευθύνονται ο William και η Kate που ήρθαν να δώσουν αέρα ανανέωσης στο παλάτι και να σπάσουν το πρωτόκολλο.
Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι με το μωρό καθισμένο στο κέντρο και την Βασίλισσα Ελισάβετ στο πλευρό τους, ενώ μαζί είναι και ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα και ο πρίγκιπας Χάρι.

/

Σε άλλη φωτογραφία βρίσκονται και οι δυο οικογένειες μαζεμένες: από τη μια πλευρά η βασιλική οικογένεια και από την άλλη η οικογένεια της Kate Middleton.

/

Τέλος, σε άλλο πορτραίτο, βλέπουμε την Βασίλισσα με τους τρεις διαδόχους του θρόνου: τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα George.

/

Read More

And More