Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι στη Μύκονο!

Στη Μύκονο βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το νησί των ανέμων είναι αγαπημένος τους προορισμός και ειδικά η παρουσιάστρια του Alpha φροντίζει να τον επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο. Για εκείνη είναι ένας μέρος που συνδυάζει τα πάντα.

Από τις όμορφες και κοσμοπολίτικες παραλίες όπου μπορεί να κάνει τις βουτιές της, τα γραφικά σοκάκια για τις βραδινές εξόδους της αλλά και την μεγάλη ποικιλία που μπορεί να βρει σε γεύσεις.

Φυσικά, για εκείνη είναι ένα νησί για χαλάρωση και για ηρεμία παρόλο που είναι από τους hot προορισμούς του καλοκαιριού για τους celebrities που σημαίνει ότι γεμίζει και από φωτογράφους.

Η Κατερίνα και ο Βασίλης βέβαια δεν έχουν κανένα λόγο να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας και δεν αγχώνονται για τα αδιάκριτα βλέμματα. Κυκλοφορούν μαζί χεράκι χεράκι και απολαμβάνουν τον έρωτά τους!

H Κατερίνα φροντίζει να μοιράζεται κάποιες από τις στιγμές τους στον λογαριασμό της στο instagram. Επιβεβαιώνοντας μάλιστα την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά που της δίνει ο τόπος τις περισσότερες φορές ποζάρει make up free ενώ φροντίζει και οι ενδυματολογικές της επιλογές να είναι πιο χαλαρές.

Read More

And More