K. Holmes: Η sexy φωτογράφιση και το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της!

Μπορεί η μικρή Suri, να είναι τα πάντα για την Katie Holmes, που απέκτησε από τoν γάμο της με τον Tom Cruise, όμως δήλωσε πως είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

Στην πραγματικότητα φαίνεται ότι θα μπορούσαν να γίνουν πολλές αλλαγές στην ζωή της 34χρονης ηθοποιού. Ως τώρα έχει υπάρξει αστέρι του κινηματογράφου, σχεδιάστρια μόδας και φυσικά αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος.

Family plans: Katie revealed that she is 'open' to the idea of expanding her family one day

Αλλά οι φήμες την θέλουν να γίνεται και δικηγόρος και η ίδια δεν έχει το έχει αρνηθεί. Πρόσφατα έκανε μια φωτογράφιση για το περιοδικό Allure και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό! Αν κι έγινε στη γκρι και ζοφερή Νέα Υόρκη ο φωτογράφος Tom Munro κατάφερε να δώσει έναν άλλο αέρα στη φωτογράφιση.

Smouldering: Katie Holmes stars in a stunning photo shoot for the new issue of Allure magazine, in which she also gives a revealing interview

Στη συνέντευξη η Katie Holmes μίλησε και για τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Το εξώφυλλο του περιοδικού
Beach babe: The actress gets to grips with a rope for one of the photos, which were taken on an indoor beach in New York

Read More

And More