Θ. Απέργη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ηρώδειο! Ποιοι άλλοι βρέθηκαν στην συναυλία της D. Krall

Τώρα που οι υποχρεώσεις της στο Your face sounds familiar έχουν τελειώσει, η Θωμαή Απέργη έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να κάνει πράγματα που της αρέσουν. Ένα από αυτά που απολαμβάνει ιδιαίτερα είναι οι καλοκαιρινές συναυλίες και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή της Diana Krall στο Ηρώδειο. Η μεγάλη κυρίας της τζαζ αποθεώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και ανάμεσα στους θεατές ήταν και η αγαπημένη σου τραγουδίστρια.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη, χαλαρή και εντυπωσιακή όπως πάντα πόζαρε με νάζι στον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην κλέψει τις εντυπώσεις με το look της αλλά και το καλλίγραμμο και μαυρισμένο κορμί της.

Δεν είναι όμως μόνο η Θωμαή που αγαπάει την τζαζ μουσική αφού την κορυφαία Καναδή τραγουδίστρια, πιανίστρια, στιχουργό, συνθέτη και παραγωγό παρακολούθησαν αρκετοί ακόμα εκπρόσωποι της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου.


Εύα Καϊλή με τον συνοδό της


Μιχάλης Κεφαλογιάννης-Όλγα Κεφαλογιάννη


Kerim Uras(Τούρκος Πρέσβης)-Νάνα Μούσχουρη-Robert William Peck(Καναδός Πρέσβης)


Stan με τη συνοδό του

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της η Diana Krall συμπεριέλαβε στους σταθμούς της και την Αθήνα όπου εκτός τις πασίγνωστες μεγάλες επιτυχίες της παρουσίασε και κομμάτια από το νέο της άλμπουμ.

Το περίφημο Glad Rag Doll, ο ενδέκατος και «σοβαρότερος» δίσκος της, αποτελεί το εξαιρετικό αποτέλεσμα μίας άκρως επιτυχημένης συνεργασίας με τον κορυφαίο παραγωγό T Bone Burnett που το όνομά του έχει ταυτιστεί με την Αμερικάνικη μουσική παράδοση και τεράστια ονόματα όπως ο Elton John, o Leon Russell, ο Elvis Costello, o Roy Orbison κτλ.

Read More

And More