Αθηνά Οικονομάκου: Πού βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης;

Έξω από το θέατρο Κιβωτός απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την Αθηνά Οικονομάκου το μεσημέρι της Τρίτης. Η αγαπημένη ηθοποιός, με casual εμφάνιση και χαμογελαστή, βρέθηκε εκεί για την παρουσίαση της νέας παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, τη σπαρταριστή κωμωδία του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Τζένη Διαγούπη, η Ματίνα Νικολάου, ο Θανάσης Αλευράς, η Αθηνά Οικονομάκου και η Φωτεινή Ντεμίρη είναι οι επιβάτες του “Κτελ” που θα παίζεται στο θέατρο Κιβωτός από τις 13 Νοεμβρίου.

Από την παρουσίαση της παράστασης δεν θα μπορούσε να λείπει και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE με τον Πέτρο Χόντο, για να σου μεταφέρουμε το χαρούμενο και κεφάτο κλίμα.

Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη δέσει σαν ομάδα αφού οι περισσότεροι έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν και είναι έτοιμοι να μας πάρουν μαζί τους σε ένα ένα δίωρο περιπέτειας, ανατροπών και ταξίδι γέλιου!

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία της παράστασης Τα βαφτίσια –περισσότεροι από 160.000 συνολικά θεατές- ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζένη Διαγούπη επιστρέφουν δυναμικά.

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Αντώνης Τόνγκας (Νίκος Μουτσινάς) είναι χειρουργός και μένει σε ένα σπίτι… στη μέση του πουθενά, με τη γυναίκα του Μαίρη Καμπάνα (Βασιλική Ανδρίτσου), ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών. Ένα βράδυ, θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ χαλάει και οι επιβάτες του βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι τους: τι κοινό έχουν ένας γυμναστής και δάσκαλος του τέννις (Θανάσης Αλευράς), μία πόρνη (Ματίνα Νικολάου), μία κυρία-πρόεδρος στη διάσωση του μονάρχιδου σκίουρου (Τζένη Διαγούπη), η Σταρ Πελοπόννησος (Αθηνά Οικονομάκου) και η Οδηγός του ΚΤΕΛ (Φωτεινή Ντεμίρη); Γίνονται όλοι -εν αγνοία τους- υποψήφιοι δωρητές οργάνων… στην πιο χιουμοριστική, ξεκαρδιστική, σουρεαλιστική περιπέτεια!

Read More

And More