Κώστας Καραφώτης – Γιώργος Παπαδόπουλος: Ξεσηκώνουν τη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες

Στο LIDO LIVE CLUBBING της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους την περασμένη Παρασκευή ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τον Κώστα Καραφώτη.

/

Οι δυο καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή συνεργασία, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής κέρδισαν τις εντυπώσεις του κοινού, απ’ το πρώτο διήμερο λειτουργίας του σχήματος.

/

Ο Κώστας Καραφώτης συναντά τον Γιώργο Παπαδόπουλο και ο Γιώργος Παπαδόπουλος συναντά τον Κώστα Καραφώτη επί σκηνής, σε ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια, πολλές εναλλαγές αλλά και πολύ μοντέρνους ήχους απ’ τον Dj Τάσο Ριζόπουλο!

/

Ο Κώστας Καραφώτης εμφανίζεται στην σκηνή του Lido Live Clubbing με την τελευταία του επιτυχία “Δεν θέλω τίποτα να αλλάξω” ενώ ακολουθούν τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει όπως “Πως μου το κανες αυτό”, “Δεν θα μείνω”, “Είχα κάποτε μια αγάπη”, “Απεργώ”, “Χωρίζουμε απόψε” , “Δήλωση Καρδιάς”, “Υποκλίνομαι” και όχι μόνο.

/

Στην Θεσσαλονίκη ο τραγουδιστής μας παρουσιάζει για πρώτη φορά και το νέο του τραγούδι “Καρδιά μου άστατη” σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Γιώργου Τσοπάνη.

/

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος εμφανίζεται στην σκηνή στους ρυθμούς του “Για σένα” της πρόσφατης ραδιοφωνικής επιτυχίας του ενώ τα αγαπημένα του τραγούδια “Θάλασσες”, “Μαζί μου σε θέλω”, “Πανηγυρίζω”, “Μετά” , “Όλα στο κόκκινο” ,”Σώμα με σώμα” δίνουν το σύνθημα για ένα ξέφρενο πάρτι!

/

Read More

And More