Ζωή Λάσκαρη: Φωτογραφίζεται με τις δύο κόρες της και την εγγονή της

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου ποζάρει ευτυχισμένη πλάι στις κόρες της, αλλά και την αγαπημένη της εγγονή. Η Ζωή Λάσκαρη σε μια φωτογραφία επετειακή που ενώνει τρεις γενιές γυναικών, μιλάει για τη σχέση της με τα παιδιά της και τον αγαπημένο της σύζυγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

/
Η Ζένια εγγονή, οι κόρες της Μαριά-Ελένη και Μάρθα και η ίδια σε μια
εντυπωσιακή φωτογραφία για το περιοδικό People.

Η Ζωή Λάσκαρη μιλάει στο People που κυκλοφορεί για την οικογένειά της και εξηγεί πως μπορεί πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή να είδαν το φως της δημοσιότητας, ήξερες παρ’ όλα αυτά να κρατάει όσα επιθυμούσε για εκείνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα. “Ήξεραν οι άνθρωποι τι συνέβαινε στη ζωή μου, αλλά όχι ανά πάσα στιγμή. Δεν υπήρχαν οι paparazzi που έτρεχαν ξωπίσω μας λέγοντας “τους πετύχαμε”” αναφέρει και συνεχίζει “Παντρευτήκαμε (εννοεί με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο) στον Πανάγιο Τάφο, με κουμπάρο τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και ήμασταν οικογενειακώς. Δεν έχουμε ούτε καν εμείς φωτογραφίες”!
/

Μια ακόμη οικογενειακή φωτογραφία, μόνο για τις κυρίες του σπιτιού, με τη Ζένια να είναι ακόμη μωρό, κάποια χρόνια πριν.

Η Ζωή όμως εξομολογείται πως η σχέση της με τη μεγάλη της κόρη Μάρθα, αλλά και τον πρώτο της σύζυγο Πέτρο Κουτουμάνο πέρασε από πολλές δυσκολίες. “Ο Πέτρος Κουτουμάνος δεν με άφηνε να περνάω πολύ χρόνο με τη Μάρθα. Είχε όλη την οικογένειά του στο σπίτι. Αυτό έκανε κακό και σε μένα και στο παιδί” αναφέρει στη συνέντευξή της, εξηγώντας πως ο πρώην σύζυγός της απαγόρευε να δει την κόρη τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. “Δεν κάνεις κακό σε μένα, αλλά στο παιδί” θυμάται να του απαντά.

Κάπως έτσι παραδέχεται πως η σχέση της με τη μεγάλη της κόρη χρειάστηκε χρόνο για να ισοροοπήσει: “Με τη Μάρθα ακόμη προσπαθούμε να αναπληρώσουμε εκείνο το κενό. Της έλεγα συχνά ότι όσο δεν μου μιλάει, η απόσταση θα μεγαλώνει και δεν θα υπάρχουν γέφυρες επικοινωνίας” εξομολογείται η ίδια.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί…

Read More

And More