Παντρεύτηκε με μαύρο νυφικό η Avril Lavigne! Φωτογραφίες

Ήθελε έναν διαφορετικό γάμο και το πέτυχε. Ο λόγος για την Avril Lavigne που πριν λίγες μέρες ντύθηκε για δεύτερη φορά νυφούλα και παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον εκλεκτό της καρδιάς της στις Κάννες.
Η γνωστή τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της Chad Kroeger, μετά από ένα χρόνο αρραβώνα πήραν τη μεγάλη απόφαση και προχώρησαν στο γάμο, παρουσία λίγων καλών τους φίλων. Όσοι όμως βρέθηκαν στο γάμο και ήξεραν πως η Avril θα φορούσε κάτι διαφορετικό, ξαφνιάστηκαν με την επιλογή της.

Ανατρεπτική όπως πάντα η γνωστή τραγουδίστρια έκανε τη διαφορά και φόρεσε ένα μαύρο μακρύ νυφικό, δημιουργία της Monique Lhuillier, που συνοδευόταν από ένα μαύρο πέπλο και ένα νυφικό μπουκέτο με μαύρα τριαντάφυλλα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό “Hello!”, η Avril Lavigne και ο Chad Kroeger ποζάρουν αγκαλιά και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι.
Το ζευγάρι, γνωρίστηκε σε στούντιο ηχογραφήσεων και είναι μαζί περίπου ένα χρόνο, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος έκανε την πρόταση με ένα 14 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της Avril, αφού είχε παντρευτεί στο παρελθόν τον Deryk Whibley.

Read More

And More