Μπέττυ Μαγγίρα: Πρεμιέρα με την αδερφή της στο πλευρό της!

Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, η “Δευτέρα Παρουσία” ήρθε στη Αθήνα! Ο Αντώνης Λουδάρος, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο συνθέτης Στέφανος Κόκκαλης και ο άνθρωπος ορχήστρα Manolo Vega παρουσιάζουν το μοναδικό show τους στο Egomio στη Γλυφάδα.

Μια δυνατή και ανεβαστική παράσταση με πολύ χιούμορ και ταλέντο ταράζοντας τα νερά της δύσκολης πραγματικότητας που ζούμε! Η πρεμιέρα έγινε την Τετάρτη το βράδυ και πολύ ήταν εκείνοι που, μαζί με τον φωτογραφικό φακό του TILFE, την παρακολουθήσαν.

Ένα διαφορετικό show, ένα παζλ με πολλά αγαπημένα τραγούδια, σάτιρα, ταχυδακτυλουργικά κόλπα και υπέροχες εκπλήξεις!Ανάμεσά τους εντοπίσαμε την Σόφη Πασχάλη, την Στέλλα Καλλή, την Αλέκα Καμηλά και τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και πολλούς ακόμα.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η αδερφή της Μπέττυς, Ματθίλδη. Οι δύο αδερφές είναι πολύ αγαπημένες και στηρίζουν η μία την άλλη σε κάθε βήμα.

Η Ματθίλδη όχι μόνο παρακολούθησε την αδερφής της αλλά πήρε μέρος καισ το πρόγραμμα αφού ανέβηκε στην σκηνή και έκανε το αγαπημένο σε όλους μας πια νούμερό της με την “Πάολα”.

Το δικό της στίγμα όμως έδωσε και η Στέλλα Καλλή η οποία πήρε το μικρόφωνο από τον Αντώνη Λουδάρο και ερμήνευσε κάποιες επιτυχίες.

Δες κι άλλα στιγμιότυπα από το απολαυστικό show!

Read More

And More