Ζ. Μακρυπούλια – Μ. Χατζηγιάννης: Τρυφερές στιγμές στην πρεμιέρα του Annie!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ Annie. Πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που βρέθηκαν στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος για να χειροκροτήσουν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Με τις καταξιωμένες Άννα Παναγιωτοπούλου και Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που μας εκπλήσσουν για άλλη μία φορά με τις απίστευτες υποκριτικές και φωνητικές τους δυνατότητες, με το σημαντικότερο συνθέτη και τραγουδιστή της γενιάς του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πρώτη του εμφάνιση σε μιούζικαλ, με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών με απίστευτο ταλέντο στο τραγούδι και στο χορό, όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ιωάννα Πηλιχού, το μιούζικαλ Annie φαίνεται να έχει τη συνταγή της επιτυχίας!

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Τατιάνα με την κόρη της Λυδίας οι οποίες απόλλαυσαν ιδιαίτερα την παράσταση. Διάβασε στο blog της τη γεύση της άφησε η χθεσινή βραδιά! Από τους θεατές όμως δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ζέτα Μακρυπούλια που βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον σύντροφό της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές μετά το τέλος του έργου!

Read More

And More