Ζέτα Μακρυπούλια: Διασκέδασε με τους κολλητούς της! Φωτογραφίες

Μπορεί να είναι γεμάτο το πρόγραμμά τις λόγω των παραστάσεων στο μιούζικαλ Sugar, το οποίο πήρε παράταση για μετά τις γιορτές, ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια πάντα βρίσκει χρόνο για τους φίλους της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε σε βραδινή της έξοδο με αγαπημένα της πρόσωπα όπου πήγε να απολαύσει τον κολλητό της, Θανάση Αλευρά.

Ο ηθοποιός συμμετέχει μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη στην μουσική παράσταση “Burlesque”. Μία αισθητική επανάσταση ενάντια στην υστερία των Καμπαρέ που σαρώνουν την σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Με τη βοήθεια μίας ομάδας ηθοποιών, τραγουδιστών και μουσικών – καταστροφών κι ενός καλεσμένου έκπληξη, κάθε Παρασκευή παίρνουν τη ζωή σας στα χέρια τους και την απογειώνουν. Γιατί μόνο αυτοί ξέρουν πώς να την χειριστούν!

Γιατί μόνο αυτοί αντιλαμβάνονται ότι η ζωή σας δεν είναι πια για γέλια… Την σκηνοθεσία του απολαυστικού μουσικού θεάματος υπογράφει η Ελένη Γκασούκα.

Εκτός από τη Ζέτα, αυτή την Παρασκευή βρέθηκαν στο Fuzz πολύ ακόμα αγαπημένοι σου celebrities. Ανάμεσά τους φυσικά ήταν και η σύντροφος του Πάνου, Μαρία Σολωμού.

Δες φωτογραφίες από τους διάσημους που παρακολούθησαν το μουσικό θέαμα!


Ο Γιώργος Βάλαρης και η Δήμητρα Ματσούκα που απόλαυσε ιδιαίτερα το πρόγραμμα


Οι κολλητοί Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια


Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα


Η Μαρία Σολωμού και η Κατερινα Tσάβαλου με “τσαχπινιά” στο look


Ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Τζένη Διαγούπη


Μαζί με την σύζυγό του, Φωτεινή Ντεμίρη


Η Σοφία Φαραζή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ορέστης Τζιόβας δίνουν συγχαρητήρια στον Θανάση

Read More

And More