Tι κάνει η Ευγενία Μανωλίδου στην Κηφισιά; Δες φωτογραφίες

Η Ευγενία Μανωλίδου ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ένα θεατρικό-μουσικό θέαμα. Βρήκε λοιπόν έναν πολύ έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο να επικοινωνήσει αυτή την ιδιότυπη συναυλία με το κοινό. Συναντήθηκε με τους συνεργάτες της στην πλατεία Κεφαλαρίου και έστησαν ένα εντυπωσιακό Smart Mob… Μαζί της ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας και η Ευδοκία Μωυσίδου που θα ερμηνεύουν τα αγαπημένα musical κομμάτια της παράστασης.

Το TLIFE φυσικά βρισκόταν εκεί και έχει για εσένα όλο το φωτογραφικό υλικό…

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou1.jpg

Η συναυλία που αναμένεται σε λίγες ημέρες στο θέατρο Badminton έχει τίτλο Musical Αγάπη μου. Τέσσερις ερμηνευτές, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου και με τη συνοδεία 25 μελούς ορχήστρας αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στο πιο αγαπημένο καλλιτεχνικό είδος μικρών και μεγάλων…το Musical! Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Θέατρο Badminton.

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou2.jpg

Αγαπημένα τραγούδια από πασίγνωστα musicals όπως τα “Grease”, “West Side Story”, “Cats”, “Phantom of the Opera”, αλλά και “Το κοροϊδάκι της δεσποινίδας”, “Γοργόνες και Μάγκες”, “Φτωχαδάκια και Λεφτάδες” και άλλες αγαπημένες μελωδίες μπλεγμένα σε ένα δίωρο θέαμα με χορό, θέατρο και τραγούδι.

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou3.jpg

Ο Πανγιώτης Πετράκης με τη Σία Κοσκινά στο Κεφαλάρι. Αν ψάχνεις να βρεις που έχεις ξαναδεί την κα. Κοσκινά, να σου θυμήσω πως είναι “δασκάλα” κινησιολογίας στο show του ANT1 Your Face Sounds Familiar.

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou4.jpg

Τι είναι το smart mob? Κάπου το έχεις ακούσει, είσαι σίγουρη πως ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Δεν είσαι όμως και απόλυτα βέβαιη! Επειδή κι εμείς αναρωτηθήκαμε, άκου τι βρήκαμε στο wikipedia!

Flash Mob είναι ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο από μια ομάδα ατόμων που συγκεντρώνονται σε κάποιο δημόσιο χώρο και εκτελούν ένα είδος χορογραφίας-συγχρονισμένης κίνησης για λίγα μόνο λεπτά και στη συνέχεια απομακρύνοται από το σημείο. Πρόκειται για δρώμενα που οργανώνονται συχνά μέσω facebook και twitter και καλούν κόσμο να συμμετέχει κατά βάση για διασκέδαση ή καλλιτεχνικούς σκοπούς.

Το smart mob τώρα αναφέρεται στην ίδια κίνηση, η οποία όμως έχει σκοπό την προώθηση μια παράστασης, event, πολιτκής κίνησης κτλ.

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou5.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou6.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou7.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou9.jpg

H σύζυγος του βουλευτή ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη έδειχνε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ενθουσιασμένη με το smart mob. Έγραφε στο twitter…

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou10.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou11.jpg

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou12.jpg

O Παναγιώτης Πετράκης φαίνεται να διασκεδάζει στα γυρίσματα! Οι παραστάσεις στους “Δαίμονες” ολοκληρώνονται και θα μπορεί κι εκείνος να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην εν λόγω συναυλία.

src=/files/Image/NEWS/2013/IOUNIOS/01-06/manolidou13.jpg

H Eυγενία ευχαρίστησε μέσα από το twitter όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το smat mob.

Read More

And More