Ε. Μενεγάκη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο! Φωτογραφίες

Στο θέατρο “Έλλη Λαμπέτη” βρέθηκε χθες βράδυ η Ελένη Μενεγάκη και παρακολούθησε την παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” που σκηνοθετούν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας.
Κρατώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στον αέρα της εκπομπής της στον Θανάση Ευθυμιάδη και τον Κώστα Κόκλα που πρωταγωνιστούν στην παράσταση, η Ελένη βρέθηκε στο θέατρο και πήγε να δει από κοντά το φημισμένο στριπτίζ τους…

/

Μαζί της έφθασε στο θέατρο και η νεαρή παρουσιάστρια που βρίσκεται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και άλλοι συνεργάτες της Ελένης. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, στο τέλος της παράστασης βρέθηκε στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε μαζί με τους πρωταγωνιστές.

/

Λίγα λόγια για το έργο:
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρίπερ.
Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη).
Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος.
Δες φωτογραφίες:

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Κοντομηνά

Η Ελένη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
/

/

/

Read More

And More