Κ. Καινούργιου – Ε. Παπαβασιλείου: Αναστατώνουν την Ψαρρού!

Η Μύκονος είναι ο πλέον αγαπημένος προορισμός της ελληνικής showbiz όλους τους μήνες του χρόνου, αλλά ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Προς το παρόν έχουμε συναντήσει εκεί τη Shakira και τον Pique, τη Μέλανι Γκρίφιθ με την κόρη της, την Kelly Brook με τον Tom Evans, τον Γιάννη Μπέζο με την Ναταλία Τσαλίκη, την Αννίτα Ναθαναήλ και την Μάντα Παπαδάκου με τις οικογένειές τους, τον Μέμο Μπεγνή, τον Νίκο Γκάλη, τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ, την Δήμητρα Αλεξανδράκη, την Νατάσα Θεοδωρίδου, την Νατάσα Καλογρίδη, την Κατερίνα Λάσπα και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, την Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, την Ελεονώρα Μελέτη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλούς άλλους ανθρώπους της ελληνικής showbiz.

Κυριολεκτικά κοντεύει να βουλιάξει το νησί!

Ποιους τσάκωσε όμως, αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός;

Η 26χρονη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε μέχρι το νησί των ανέμων την περασμένη Παρασκευή. Ύστερα από μία αρκετά δημιουργική -όσον αφορά στα επαγγελματικά της- περίοδο, η Κατερίνα μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου απολαμβάνουν τα μπανάκια τους στην Ψαρρού κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη σέξι τους εμφάνιση.

Οι δυο τους το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνουν πολύ καλή παρέα και σκοπεύουν να παραμείνουν στη μαγευτική Μύκονο για περίπου μία εβδομάδα.

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More