M. Cyrus: Στα $200 τα εισιτήρια για τισ συναυλίες της παρά τις κριτικές για την προκλητική συμπεριφορά της!

H αμφιλεγόμενη περιοδεία Bangerz της Miley Cyrus γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, λόγω της επί σκηνής καμωμάτων της της όπως το να φιλάει μια θαυμάστρια από το κοινό της φορώντας προκλητικά ρούχα.

Πολλοί γονείς των νεότερων fans της φαίνεται πως έχουν εξοργιστεί από τα shows της 21χρονης Miley, και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε πιθανότητα η περιοδεία να ακυρωθεί.

//

Αλλά τώρα, φαίνεται πως πολλοί άνθρωποι ξεπέρασαν τον παράγοντα της υπερβολικά σέξι εμφάνισής της και απολαμβάνουν την αμφιλεγόμενη περιοδεία με την τιμή των εισιτηρίων να ανέρχεται σε περίπου $ 200 το ένα, στη δευτερογενή αγορά .

Αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη ανάκαμψη για την τραγουδίστρια. Τον περασμένο Φεβρουάριο, σύμφωνα με δημοσίευμα του μουσικού blog της Αυστραλίας NineMSN, η διαχείριση της Miley είχει υποβληθεί σε μια σωρεία καταγγελιών .

Η διαχείριση της Miley έχει πλημμυρίσει με παράπονα, κυρίως από τους γονείς, αφού περιοδεία της ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στον Καναδά με κλήσεις για την ακυρωθεί είπε μια πηγή στο website.

Η ομάδα της, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, του διευθυντή, του τμήματος κοστουμιών και των χορογράφων – έχουν κληθεί σε έκτακτη συνεδρίαση, καθώς οι συναυλιακοί χώρι στις ΗΠΑ απειλούν να αποχωρήσουν από το show.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες η Miley εξέφρασε δημόσια τη θλίψη της για το θάνατο του σκύλου της, Floyd. Tα πράγματα όμως άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα για αυτήν, αφού χθες ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter με ένα χαριτωμένο κουτάβι που της χάρισε η μητέρα της για να την παρηγορήσει.

Read More

And More