Το TLIFE στη συναυλία του Μ. Χατζηγιάννη στον Λυκαβηττό!

Ύστερα από την καλοκαιρινή του περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις και αποχαιρετά το… ”καλοκαίρι του”, μαζί με τους θαυμαστές του, σε δύο ξεχωριστές συναυλίες στο θέατρο Λυκαβηττού. Η μία μάλιστα, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με μεγάλη επιτυχία, ενώ απόψε θα γίνει η δεύτερη.

Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να πάρεις μια γεύση από όσα συνέβησαν. Με ανεβασμένη διάθεση και πολύ κέφι, ο γνωστός καλλιτέχνης που ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία από την Πετρούπολη, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού, μας παρουσίασε χθες στον Λυκαβηττό ένα αισιόδοξο πρόγραμμα, γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ, αλλά και πολλά από τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα.

Στη χθεσινή συναυλία επικράτησε το αδιαχώρητο και όλοι οι θαυμαστές του τον αποθέωσαν. Το κοινό τραγουδούσε τις μεγάλες του επιτυχίες και χειροκροτούσε ασταμάτητα. Ο Μιχάλης, ήταν ιδιαίτερα ανανεωμένος και έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε για να τον απολαύσει ήταν και άνθρωποι της showbiz, αλλά και η αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια, που μάλιστα, τον ακολούθησε στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής του περιοδείας, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, στη συναυλία βρέθηκε η καλή φίλη της Ζέτας, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη, ο κολλητός της, Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Μανίκας και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More