Μ. Μπεκατώρου – Α. Αλεβιζόπουλος: Διασκέδασαν στην πρεμιέρα του Vox!

Από την πρεμιέρα του καλού τους φίλου Χρήστου Χολίδη δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο ζευγάρι. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος διασκέδασαν το βράδυ της Πέμπτης στο γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής μαζί με τον Πάνο Καλλίδη, την Κατερίνα Στικούδη και την Χρύσπα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου από την συχνότητα του AΝΤ1. Ωστόσο, κατάφερε ανάμεσα στις προετοιμασίες να βρει χρόνο για να στηρίξει τον φίλο της. Άλλωστε δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τις πρεμιέρες του! Φυσικά, πάντα συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της σύζυγο.

Στην πρεμιέρα του Vox όμως ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε κι άλλες επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσά τους ήταν και ο συνθέτης των επιτυχιών Φοίβος ο οποίος έχει γράψει πολλά τραγούδια του Πάνου Καλλίδη.

Το ίδιο βράδυ διασκέδασε με το πρόγραμμα και ο Αντύπας που αυτό το διάστημα εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη.

Η Έλντα Πανοπούλου με την Γωγώ Αυγερινοπούλου ήταν ανάμεσα στους θαμώνες του μαγαζιού και απόλαυσαν τις επιτυχίες των καλλιτεχνών!

Read More

And More