Γιατί έχει αυτό το ύφος η Δούκισσα Νομικού;

Η όμορφη Δούκισσα φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της… Το τρέιλερ για την εκπομπή της στο Alter, “Lifestyle”, είναι έτοιμο κι αυτό που μένει είναι να τη δούμε στην πρεμιέρα της, αν τα πράγματα πάνε καλύτερα στι κανάλι! Η σχέση της με το Χρήστο Χολίδη πηγαίνει μια χαρά, τι άλλο να θέλει…

Η Δούκισσα δεν σταματάει να δείχνει ότι είναι καλά και πολλές από τις ευχάριστες στιγμές της, τις εκφράζει μέσα από το twitter της. Όσο για το ύφος της φωτογραφίας; Η Δούκισσα απλά… πεινούσε! Το κορίτσι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό, πώς να το κάνουμε!

Στη συνέχεια το κανάλι Alter, ανέβασε backstage φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση της Δούκισσας και η ίδια φυσικά το έκανε retweet!

Eπίσης η φίλη της, Μαίρη Συνατσάκη, της έμαθε μάλιστα κάποια προγραμματάκια για να παίζει με τις φωτογραφίες της, όπως κάνει κι εκείνη. Αυτή είναι η πρώτη της προσπάθεια!

Με τόση όρεξη και θετική ενέργεια, η Δούκισσα έχει την επιτυχία στο τσεπάκι της! Βέβαια χθες με τις καινούριες απεργίες στενοχωρήθηκε εκφράζοντάς το στον Νίκο Χατζηνικολάου, που δεν κατάφερε να μας πει το δελτίο ειδήσεων.

Read More

And More